Roland G-600 Tulum, izleyin ve görün.

Aslında 8 ritim gayet yeterli bir sayı. yani saysak kaç tane ritim kullanıyoruz ki düğünlerde?

1- çiftetelli
2- misket
3- halay
4- 9/8lik roman
5- 6-8
6- 7-8
7- 2/4 lük
8- arap/oryantal

yani görüldüğü gibi o kadar fazla ritime ihtiyaç yok aslında. (listeyi tamamen sallama yaptım, ciddiye alınmasın içeriği.)

Cevap: Re: Roland G-600 Tulum, izleyin ve görün.

Aslında 8 ritim gayet yeterli bir sayı. yani saysak kaç tane ritim kullanıyoruz ki düğünlerde?

1- çiftetelli
2- misket
3- halay
4- 9/8lik roman
5- 6-8
6- 7-8
7- 2/4 lük
8- arap/oryantal

yani görüldüğü gibi o kadar fazla ritime ihtiyaç yok aslında. (listeyi tamamen sallama yaptım, ciddiye alınmasın içeriği.)

wahde eksik kalmış orası öle 8 ritim yeter belki ama insan ister istemez başka ritimler istiyor değiştirmek istiyor benim de cevremde disketli makina yok o yüzden sıkıntı yaşıyodum bundan 5 sene sorada disketli pc kalmaz diye tahmin ediyorum.

slowları falan 8beat / 16beat ler ile yapmaya alıştığımdan pek vahde kullanmıyorum. ondan dolayı benim listede tabi olmaz :D

Cevap: Roland G-600 Tulum, izleyin ve görün.

ev kullanıcıları için 8 ritim fazlasıyla yeter.pa80 varken dikkat ettim genellikle 5-6 ritimden fazlasını kullanmadım.boşuna alet yatmasın diye 2500 e aleti satıp 500 tl.ye g-600 aldım.batı ritimleri zaten bol miktarda alet üzerinde mevcut.8 tane de türk ritmi birlikte işimi çok rahat gördürüyor.piyasacı olsam iş değişirdi tabii.bir de g-600 seslerine bağımlılık oluştu bende.şu anda 1-rumba 2-fantezi 3-vahde 4-t.s.m 5-disko 6-halay(2-4) 7-çiftetelli 8-roman ritimlerim orgun üzerinde.oryantal ve t.h.m.ritimleri lazım olmadığından kullanmadım.

birileri çıksada g600 entegresini değiştirse fazla ritim çok güzel olurdu seslere gelince sesler muhteşem saundları çok güzel ayar foksiyonları çok ses ve ritimlerde ritmler gümbür gümbür tek eksik ritim azlığı

helal olsun adama g600 satışlarında patlama yaşanır bu sette

elıne saglık tesekkurler.

bencede g-600 dediğiniz gibi sesler on num. bende lead sesler falanda var çok hoş diyecek hiç bişi yok fakat soundlar yetersiz. durum kitler biraz daha düzgün olsa emin ki bu alet o kadar daha gider. hepsini geçtim hala işimi görüyoda bi 9/8 rtimler onlarda kimseyi oynatamıyorum. tayland rtimlerine alıştı milet. hani davul hani cıbuk sesi falan da oluverse tamamdır. :)

Roland G-600 lead ve saw sesleri Roland Va-7 ayarındadır ondan bu kadar ses gerçekçi zamanında doğu karadeniz bölgesinde en çok tutulan orglardan biri roland g-600 ve Roland Va-7 dir saygılar :D bu videoyu yükleyen kadir abime sonsuz teşekkürler

bencede g-600 dediğiniz gibi sesler on num. bende lead sesler falanda var çok hoş diyecek hiç bişi yok fakat soundlar yetersiz. durum kitler biraz daha düzgün olsa emin ki bu alet o kadar daha gider. hepsini geçtim hala işimi görüyoda bi 9/8 rtimler onlarda kimseyi oynatamıyorum. tayland rtimlerine alıştı milet. hani davul hani cıbuk sesi falan da oluverse tamamdır. :)

Kardeşim iyi hoş diyorsunda Cihaz zaten 1996 yılında yapıldı o zamanki en iyi teknoloji kullanıldı ama malesef günümüz şartlarında biraz yetersiz kaldı yanı bu saatten sonra aletin şu eksiği var bu eksiği var dememiz doğru değil bi 15 sene sonra pa3x ler audya 5 ler de mazi olacak buna emin ol :D