Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu işi halit hoca halledebilir.ama o da şu anda ege de tatilde.sezon sonunda son revizyon g-600,g-800 için ritim ve sesleri sitemize h.hoca yardımıyla gönderecem.site için kalıcı bir arşiv olacak.ne yazık ki artık bu orglar için yeni çalışma yapılmıyor.allahtan zamanında çok zengin nevale paylaşımı olduğundan bu konuda sıkıntı çekilmiyor.artık bu aleti garibanlar ile benim gibi meraklıları kullanmakta.saygılar....
arşiv siteye gönderilmiştir.yaklaşık 480mb.içersinde yok yok.site yönetimi eski arşivi iptal edip bu son arşivi kilitlerse daha uzun yıllar g-600 cülerin işine yarar.çünkü yeni çalışma yok artık.eski arşiv bu arşiv içersinde mevcut zaten.onun için yer işgal etmesin.arkadaşların kafaları karışmasın.ben bile hangisi eski hangisi yeni karıştırıyorum he he.yaş 60 a yaklaştı.birçok site arşivi araklayıp yayınlamışlar bile.
bircok ses dosyasi denedim, ama benim aradigim ilk mesajdaki gibi.
yani seslerin isimleri olursa cok sevinirim...
simdiden ilgilenlere tesekkürler... yisc34@yahoo.de