ROLAND G1000 Çok çok temiz

Tutkumüzik

paylaşımcı üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
ARKADAŞLAR ROLAND G1000 ÇOK ÇOK TEMİZ NERDEYSE SIFIR GİBİ ÇALIŞMAYAN BASMAYAN BİŞEYİ YOK RESİMLERDENDE ANLAŞILACAKTIR ZATEN KILIF İLE BİRLİKTE İHTİYACI OLANLAR KAÇIRMASIN

TUTKU MÜZİK GAZİANTEP-KORG BAYİİ
MUSTAFA 0342 2328115-0555 2105060-0539 6661757-0542 3433015
tutkumuzikorg@hotmail.com

FİYAT: 1.500 TL

Cevap: ROLAND G1000 Çok çok temiz

hayırlı satışlar...

ilan günceldir

ilan günceldir

zip çalışıyor mu,hd var mı.ne de olsa çok eski model bi alet.basmayan svich var mı,pitcbender kaçırıyormu.tabii bunları yerinde görmek lazım.ama bu sorulara da cevap verirseniz alıcıya çok yararlı olur.disket sürücüsü ne durumda.orjinalsa artık miadı dolmaya başlamış olabilir.bence bu risklere göre fiat biraz fazla.bu tür aletleri çok kullandım ve bahsettiğim sorunlara çok rastladım.hatta dışı cam gibi olan aletin içinin hoşaf gibi olduğuna tanık oldum.iç dış detaylı bilgi ve son fiat konusunda bilgi verirseniz yararlı olacaktır.kesinlikle aletiniz böyle demek aklımın ucundan geçmez.ancak piyasa şartlarında böyle şeyler başımıza gelebiliyor.ben 2 senede 7 alet aldım sattım.bir sefer ısmarlama aldım.evet dıştan cam gibiydi ama içi lehim manyağı yapılmış,anakart perişan halde çıktı.ve sineye çektim.görüp almak,hatta servise gösterip almak böyle eski modeller için şart.kısaca siz bu işin ticaretini yaptığınıza göre bahsettiğim konularda bilgi verirseniz alıcının kafasındaki sorular da cevaplanmış olacaktır.saygılar.....

ilan günceldir