Cevap: ROLAND G1000 Çok çok temiz
zip çalışıyor mu,hd var mı.ne de olsa çok eski model bi alet.basmayan svich var mı,pitcbender kaçırıyormu.tabii bunları yerinde görmek lazım.ama bu sorulara da cevap verirseniz alıcıya çok yararlı olur.disket sürücüsü ne durumda.orjinalsa artık miadı dolmaya başlamış olabilir.bence bu risklere göre fiat biraz fazla.bu tür aletleri çok kullandım ve bahsettiğim sorunlara çok rastladım.hatta dışı cam gibi olan aletin içinin hoşaf gibi olduğuna tanık oldum.iç dış detaylı bilgi ve son fiat konusunda bilgi verirseniz yararlı olacaktır.kesinlikle aletiniz böyle demek aklımın ucundan geçmez.ancak piyasa şartlarında böyle şeyler başımıza gelebiliyor.ben 2 senede 7 alet aldım sattım.bir sefer ısmarlama aldım.evet dıştan cam gibiydi ama içi lehim manyağı yapılmış,anakart perişan halde çıktı.ve sineye çektim.görüp almak,hatta servise gösterip almak böyle eski modeller için şart.kısaca siz bu işin ticaretini yaptığınıza göre bahsettiğim konularda bilgi verirseniz alıcının kafasındaki sorular da cevaplanmış olacaktır.saygılar.....