• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Roland g600 ile ilgili bir soru

semh005

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Artık Disket kalmadı nasıl alcam :/ Bide iyi mi org ilk aldığımda kendi ritimlerinin içinde türk ritmi var mı ?

Cevap: Roland g600 ile ilgili bir soru

izmitte bol miktarda disket var.ben hiç sıkıntı çekmiyorum.10luk paketi 10tl.idi.bana kalırsa orta seviye roland org almak isteyenler hiç başka org düşünmesinler gw8 alsınlar.2 orguda kullandım ve g-600 kullanıyorum.eski org arıza demek.yeni teknoloji iidir.8 ritime 100 ritim,usb ve mp3 çalar.düşünmeye gerek yok.artık benim gibi 50-60 üzeri tek tük ihtiyarlar hobi olarak kullanıyorlar...

oryantal org harici tüm orgların orjinal ritimleri batıdır.gw8 e usb ile 100 adet türk ritmi,g-600 e sadece 8 adet disket ile o da arızalı değilse türk ritmi yükleyebilirsin.

s.aleyküm ya hocam benimde G-600 FLOPY DİSKET SÜRÜCÜSÜ ARIZALI ..normal pc disket sürücülerini desteklemiyor denedik olmadı ...acaba nerden .bulabiliriz..uygun fiyata... eski model flopy disket sürücüleri uyarmı G_600 e

piyasadakiler uymuyor.çıkma arayacaksın ya da USB ile çalışan özel adaptörden taktıracan.o da 170tl civarı olması lazım.imkanın varsa al gw8 kurtul.1000tl.ye biraz ararsanız bulma şansınız var.yoksa anlattığım gibi yapacaksınız.saygılar...

Artık Disket kalmadı nasıl alcam :/ Bide iyi mi org ilk aldığımda kendi ritimlerinin içinde türk ritmi var mı ?

Kırtasiyeler de oluyor genel de ama disketlerin ömrü bitmeye başladı sony fabrikasını kapadı öteki markalar ne yaptı bilmiyorum.

disket sürücüsünü sök pc tamircilerini dolaş.çıkma bulabilirsin veya belki tamir ederler...

cankan arkadasim,pc flopyleri olmaz,desteklemez,kullanacaksan usb floyp tak,cikmalari tavsiye etmem,onlarinda artik miyadlari doldu,selamlar