sametttttt
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
alalı 2 gün oldu azb buz buldum amam hangi tuş hangi düğme ne işe yarıyo bilmiyorum lütfen yardımcı olun
altında tone performance memory var prf memoryde orga yuklenen komalı editlenmiş sesler var a b c ritim grouplarında tone yazan bölüm ise orgun fabrika cıkışlı sesleri.
altında performance memory var burda en onemli tuş style eger onu kitlemeden "ona basmadan" geçiş yaparsan sesler arasında anıden kayar tempoda bu yüzden çalarken ses değistiriceksen ordaki "style" tuşuna bas ayrıca g600 prf mem. de yaklasık 127 tane ses var.
son olarak ses degistirmek için group a b veya c hangilerindeki sesi kullanıcaksan SELECT prf mem. de olucak ve numaralara basıcaksın ornegin klarnet c18 de ise "1" ve "8" e bas c18 olur umarım yardımcı olurum takıldıgın olrsa sorabilirsin tekrar.
Sevgili kardeşim Roland g-1000'i yıllarca kullanmış biri olarak şunu söylemeliyim ; açıkladığın şeylerin içinde kolay anlaşılır cümleler olmakla beraber mesela performance memory açıklaman bunu sular seller gibi bilmeme rağmen benim bile kafamı karıştırdı.Şunu unutmayalım bir arkadaşımız bir şey soruyorsa ve hiç bir bilgisi olmadığını beyan ediyorsa empati kurarak onun anlayacağı şekilde açıklamak lazım.Lütfen biraz daha dikkat.
çok teşekkür ederim cevap yazan ustalarıma ben tokatlıyım buranın tokat sarması çom meşur onun için banan 2 4 oyun havası itimleri lazım ritim bölümüde ritim indirdim ama kaççlık ritimler olduğunu yazmamışlar yardım edebilirseniz sevinirim