Roland GW8 Fiyatı.....

• Konbuyu başlatan Mürhen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 11K
Cevap: Roland GW8 Fiyatı.....

Evet hcm aynen öyle.sanki 2 klavye almış gibi hissediyor insan kendini.Bir tarafta full Roland Phantom G sesleri.diğer yandan canlı ritimler,Türk,oriantal,yunan sesler.alet Eski Rolandların ritimlerinide destekleyince sanki bütün Rolandlara sahipmişsin hissi yaratıyor insanda.gelişmeye açık bir cihaz.yeni Türk kitlerindeki tonlar çok sağlam.3 drum kit ve daha fazlası ile ritim yazma potansiyeli var.Toplam 60 adet Drum kit var hepsi çok iyi örneklenmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ROLAND GW8 WORKSTATION V2 (Europan Collection)

Zuhal Müzikte:
Fiyat : 912.71 $ + KDV
Kdv dahil : 1,607.96 TL
Havale Fiyatı: 1,527.56 TL Foto yüklemedim.forumlarda bir sürü var

fiat cok ucuzmus havele ile daha ucuzmu satin aliniyor org

Havale Fiyatı: 1,527.56 TL

Evet hcm aynen öyle.sanki 2 klavye almış gibi hissediyor insan kendini.Bir tarafta full Roland Phantom G sesleri.diğer yandan canlı ritimler,Türk,oriantal,yunan sesler.alet Eski Rolandların ritimlerinide destekleyince sanki bütün Rolandlara sahipmişsin hissi yaratıyor insanda.gelişmeye açık bir cihaz.yeni Türk kitlerindeki tonlar çok sağlam.3 drum kit ve daha fazlası ile ritim yazma potansiyeli var.Toplam 60 adet Drum kit var hepsi çok iyi örneklenmiş.

orgta butun sesler ritimler var oyleyse orgu al hemen dugune cik

ikinci el org alacagina yeni org al daha iyi garantli

tesekkurler.

ROLAND GW8 WORKSTATION V2 (Europan Collection)

Zuhal Müzikte:
Fiyat : 912.71 $ + KDV
Kdv dahil : 1,607.96 TL
Havale Fiyatı: 1,527.56 TL Foto yüklemedim.forumlarda bir sürü var

fiat cok ucuzmus havele ile daha ucuzmu satin aliniyor org

Havale Fiyatı: 1,527.56 TL]

ben bu aletin fiyatına göre kaliteli olmadını düşünüyorumdetaylı bilgi sahibi deilim yardımcı olablirmisiniz ve oryantalmi