Roland M-50 or

• Konbuyu başlatan VolkanB
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 2K

VolkanB

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha / Korg
Arkadaşlar m50 için ritim, user program vs. İhtiyacım var. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa, kaldıysa :) benimle iletişime geçebilirmi?

Cihaz hakkında bilgisi olan arkadaşlarda paylaşırsa sevinirim. Hangi seri ritimleri okutabiliriz, ritimlerin davul kitlerini değiştirebilirmiyiz vs.

Cevap: Roland M-50 or

Cok eskı bı alet em55 alsaydın keske yada i4

Ali'cim, arabayla tünelin oradan geçiyordum. Hatta eşim ve cocuğumda arabadaydı. Klavyem yoktu, bir süre almayacaktım, bütçe müsait olana kadar. Klavyesiz olmuyordu, bir anda direksiyonu kırdım ve tünele daldım. Apar topar dolaştım. Serdar' da m50 vardı, kısmet bunaymış dedim. İyide ettim :) teknolojisine göre çok iyi cihaz. Varsın edi zurna ve elektro olmasın. Başarılı sesler ve ritimler var. Sadece biraz çeşitliliğe ihtiyacım var.

Hocam arşivinizde halen em-50 ritimleri duruyormu yada kullanıyormusunuz....yada bulabildinizmi....elinizde güncel tek ritimler varsa paylaşma durumu olabilirbi...

Yardımarınız için sonsuz teşekkürler...sayfayı varken tekrar açmak istemedim...bende sadece em-50 ritim arşivini büyütüp dtekrar düzenleyip sitede paylaşmak istiyorum....em-50 günümüzde e-40 oryantel-1 ve 2 user durum ritim kiti sayesinde+ disket sürücüsü sayesinde gerçi ben usb sürücü taktım .bu yüzden e-40 ın yerini aldı...ona ihtiyacımız olan yerlerde 2.yedek klavye olarak kullanmaktayım....saygılar...tekrar teşekkürler...