Roland ritimleri lazım

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 4K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Merhaba arkadaşlar Elimde wörks 2000 ritim dönüştürme programı var. Ketroncuyum ama roland ritimlerinide denemek istiyorum. Elinizde hazır ritimleriniz varsa paylaşabilirmisiniz Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada isterseniz elimdeki programı paylaşabilirim. Geçenlerde burada yayınlanmıştı zaten.

Cevap: Roland ritimleri lazım

inan kota dolu yükleyemiyorum 5324371005 den görüşelim

sitede yüzlerce var.hepside seçilmiş roland ritimleri.akor-halit hocadan roland nevaleleri....

Arkadaşlar çok sağolun Biraz roland ritimleri indirmiştim Denedimde Ama kitler çok farklı Yani ritimleri convert edip kitleriyle oynasam bile ortaya alakasız şeyler çıkıyo Denediğim ritimler de roland e86 ya falan ait Başka cihazlardanda var ama aklıma gelmiyor Hepsi aynı. Biraz yamaha ve korg a yönelcem Teşekkürler yinede ilginiz için. Bu arada kotam dolu diyen arkadaş Ay sonunu bekle istersen kotan sıfırlanır İstediğin bişey olursa bana mesaj atabilirsin

arkadaş bana da roland exr 46 ritimleri lazım siz de varsa lütfen yardımcı olur musunuz saygılar

arkadaşlar, sitede bir sürü roland ritimleri konu başlıklarıyla mevcut; biraz site içi araştırmayla istediğiniz ritimlere ulaşabilirsiniz, eğer bulduğunuz konudaki link veya dosya ulaşılamazsa,o zaman irtibata geçebilirsiniz. sitede bir sürü g-600,g-70,exr-46, gw-8 ritimler var.

Kadir abi artik ritim çalışmalarını bekliyoruz ya :) ahh bende bi roland olsada bi ritimler yapsam :D

Kadir abi artik ritim çalışmalarını bekliyoruz ya :) ahh bende bi roland olsada bi ritimler yapsam :D

valla serkan, sıfırdan yazdığım bir tane ritim var, genelde ritimleri dönüştürüp org üzerinde davullarıyla,basslarıyla,akorlarıyla oynuyorum; tarihi binaların restorasyonu gibi, eski arabaları modifiye etmek gibi oluyor. ritim işi zormuş valla yani sıfırdan yazmak.

çok zor kardeş hemde çok çok zor adamın kafasını beynini batlatıyor her dinlemende yenilik istiyor ekle çıkart ekle çıkar hoşaf oluyor en sona suyunu içmesi herşeye değer :)

Bu alana bir cevap yazın...