Bitane usb emulator aldık taktık g600 e ama rakam ışıkları yandı fakat bitane yeşil ışık var o yanmadı sıkıntı nerde olabilir acaba ?? Bi yerde bi hatamı yaptık..Flash bellek falan formatladık bu arada marka gotek usb emulatorun...
Bitane usb emulator aldık taktık g600 e ama rakam ışıkları yandı fakat bitane yeşil ışık var o yanmadı sıkıntı nerde olabilir acaba ?? Bi yerde bi hatamı yaptık..Flash bellek falan formatladık bu arada marka gotek usb emulatorun...
Valla Usb belleği hiko arkadaşın dediği gibi formatladım zaten kendi sitesinde videoları var aynen söylediklerini uyguladım 000-100 arası formatlandı parçalar halinde fakat usb emulator tak çalıştır olması gerek diye düşünüyorum ben g600 parçalar haline getirdim valla kartın ayakları kırıktı onları tamir ettim fln bütün parçalarını söktüm taktım sabırla seviyorum sorunları kendim halletmeyi okuyorum yapıyorum daha değerli geliyo o zaman bana varsa bi ip ucu paylaşılırsa sevinirim yoksa bunun için para vermeye de niyetim yok açıkcası bilgi paylaştıkça değerlidir.Ama tabi emeğede saygımız sonsuz sonuçta bu işten ekmek kazanıyosa bu arkadaşımızın mesleği buysa kimseye de meslek sırlarını sormayız alenen Teşekkür ederim yorumun için abicim sanada kolay gelsin Hayırlı günler...
Sıkıntı nedir? cihazı benden aldıysanız hemen yenisiyle değiştirelim.
Başka bir yerden aldıysanız belli bir ücret karşılığında o cihazı %100 garantili çalıştırır hale getirebilir veya bendeki çalışanlarla değiştirebilirim.
USB Disket Sürücü - Tüm Disket Sürücüler veya info@disketsurucu.com
0554 823 1365 buradan ulaşabilirsiniz
Yok cihazı sizden almadım nasıl takıldığı ile ilgili bi yardım istedim usb takılan kısmın yanındaki Işık yanmadı bende acaba cihaz damı sorun vardır eski disket sürücüyü çıkarttım yerine usb emulator taktım işlem bunla bitmiyor sanırım