Herkese merhaba 25 yillik amator ev kullanicisiyim rlnd e70 ymha a300tr a1000 tr ymha s650 a2000 tr emo usb den sonra rolandbk5 or aldim a2000 i nakit ihtiyactan satmistim 15 gun once durum duzelince 2.el temiz cihaz alayim dedim bk5 or inceledim sifir bk5or almaya karar verdim fiziki yapisi cok cok kaliteli tus buton dugmeler cok cok kaliteli ozelikle hoparlorler guclu ve cok temiz ses kaltesi var turkce sesler ritmler cok cok yeterli cihaz ustundekile rharicinde siteden 1000 den fazla bati ritmi indirdim ozellikle tum ritmlerin altyapilari cok cok iyi kullanimina alistim bilhassa s650a magdurlari icin cokiyi secim olur roland gercekten kalite yamaha a2000tr emo usb de cok cok iyiydi ama fiyati malum 4000 tlye yaklasiyor butceyi asanlara fazla , ayrica roland cihazin arkasinda devamli yeni ritmler ucretsiz geliyor ev kullanicisi ve hobi amacli dusunenler icin super bir cihaz tuslari ve dugmeleri kullanirken zevk veriyor aldigima cok cok memnunum perfromans sesleri sayesinda turk enstrumanlari cok guzel geliyor, bati ritmleri de cok cok iyi kullanim cok pratik degil denmisti kullanici rahatikla alisiyor ....herkese sevgi ve selamlar savas elvan
Moderatör tarafında düzenlendi: