• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

S650 Hakkında Çalışmalar Ne Durumda?

perganon

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha A2000 ENG :)
Evet dostlar Yamaha'nın S650 modeli için bir çalışma mevcut mu?
Cihazı an itibari ile A1000 ve A1000 Çipli modelinin ritimleri ile gayet düzenli kullanabiliyorum. Ancak sanıyorum ki yenilikler ve değişiklikler gerekiyor.
Yeni ritim çalışmaları olacak mı? Merak ediyorum doğrusu. Bir diğer yandan ise Yamaha'nın resmi sitesinden sadece ".yep" uzantılı dosyaları atıp, içinde ne varsa onu kullanabiliyoruz, dosya içeriği hakkı saklı tutulduğundan dolayı kullanıcılar herhangi bir düzenleme yapamamakla birlikte sadece ritim konusuna eğilebilyorlar. Dilerim ki bu proje yakın zamanda geliştirilir ve destek tam anlamı ile sağlanabilir. Tabii ticari bir rol olduğunu da unutmamak gerek, sonuç itibari ile bu cihazın bir üst sürümü olan A2000'in her yaptığını yapmasa bile, örnek (sample) bankasının geliştirilmesi çok faydalı olabilir kanımca.

Siz diğer müzisyen/çalan/hobi amaçlı kullanan arkadaşlarında fikirlerini almak isterim.

Cevap: S650 Hakkında Çalışmalar Ne Durumda?

Salim ile beraber S650 USB çalışmamız sürüyor..
Bayağı bir yol aldık ve yolun sonuna doğru tanıtımlara başlarız..

s650 için usb çalışmasımı var?

yamaha s650 usb içeriğinde sadece yeni ritmler mi olacak - sesler de olacak mı?
Saygılarımla...

Salim ile beraber S650 USB çalışmamız sürüyor..
Bayağı bir yol aldık ve yolun sonuna doğru tanıtımlara başlarız..

Teşekkürler değerli Batuhan üstadım. Çalışmalarınızda şimdiden başarılarınızı dilerim. Bu arada bende, belki illegal olacak ancak .yep dosyaları üzerinde çalışmaktayım. Dilerim ki bu dosyaları detaylıca açıp (Extract,Decrypt) yaptıktan sonra belki fayda sağlayabilirim.

hocam bende bir s650 kullanıcısı olarak çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

Sayın Perganon,

Forumda yamaha psr s650 ile ilgili sadece düz a1000 ritmlerini okur, a1000tr çipli modelin ritmlerini okumaz zira çip a1000 tr ye özeldir şeklinde bir yorum okumuştum, siz hem a1000 hemde a1000tr çipli modelin ritmlerini s650 nin okuduğunu yazmışsınız, doğru mudur?
Saygılarımla.....