• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

S650 için bir çalışmada benden....

Cevap: S650 için bir çalışmada benden....

Yep paketini akşam paylaşabilirim. Şu an işteyim, derlediğim paket usb' de kaldı. Dediğim gibi yep paketi, Daha önce arkadaşların yayınladığı paketlerden, A2000 ve S650 oryantal paketlerinden alınmış sesler ve 2 adet te drum kitten ibarettir.... Şu alet bende 1x veya pa 600 varken olsaydı, süper olacaktı. Korgun drum kitlerinden beğendiğim davul ve percusionları ses kaydedici ile net bir şekilde kaydedip s650 ye atar. Elde ettiğim bu kitlerlede istediğim rtimi yeniden yazabilirdim....

Yinede göstermiş olduğunuz çalışmalar için teşekkür ederim

Yinede göstermiş olduğunuz çalışmalar için teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim. Şu alet hakettiği yere gelemiyor ya, Ben bu Yamaha ya ne diyeyim. ikinci elde yok pahasına satılıyor. Mantıklı bakıldığında fiyat performans olarak eniyi klavye. Editör uygulaması biraz daha rahat kullanılsa süper olacak. Bu arada Paket oluşturma programını hazırlayan arkadaşlarımada sonsuz teşekkür ediyorum. Yamahaya kalsaydık bunlar bile hayaldi bizim için...

Üstad ellerine sağlık da keşke bir video çekebilseydin inanki direk olarak dalardım orga ama senin kadar elektronik bilgimiz yok yanlış birşey yapar orgu hiç ederiz diye korkuyorum. Eğer çektiysen videonuda sabırsızlıkla bekliyoruz yani l-r çıkışları nerden aldın adaptöre taktığın kablo nasıl bişey pc kablosuna benzeyen hani, tam olarak adaptörü falan nerelere yerleştirdin. Muhteşem olmuş son resimde gördüğüm kadarıyla tekrar tekrar eline sağlık.

Üstad ellerine sağlık da keşke bir video çekebilseydin inanki direk olarak dalardım orga ama senin kadar elektronik bilgimiz yok yanlış birşey yapar orgu hiç ederiz diye korkuyorum. Eğer çektiysen videonuda sabırsızlıkla bekliyoruz yani l-r çıkışları nerden aldın adaptöre taktığın kablo nasıl bişey pc kablosuna benzeyen hani, tam olarak adaptörü falan nerelere yerleştirdin. Muhteşem olmuş son resimde gördüğüm kadarıyla tekrar tekrar eline sağlık.

16 yıllık elektronik teknikeriyim hocam.Valla video çekmeyi akıl edemedim. Resimleride zar zor çektim ama tarif etmeye çalışayım. Kasayı açtıktan sonra, alt tarafta kolonlar kalıyor. Kolonlardan ana karta giden bir kablo ve soket var, onu çıkartıyorsun. Kolonlara giden taraftaki kablolardan ek alıyorsun, 2 tanesi sağ 2 tanesi sol hoparlör için.. Bunlarıda dişi jaklara lehimliyorsun...

Adaptör içinse A2000 de çok boş yer vardı ama bu orgta yer hiç yok. Hoparlörün altındaki kabin şeklinde bölümü açıyorsun, Adaptör buraya sabitlenecek. Adaptörün 220 v tarafının kablosunu kes yeni alacağın pover soketine lehimle. Diğer tarafta kalan 16v çifti kabloyuda kes, 16v adaptör girişi olan kartı sök, ama sökerken dikkat et. Soketin altındaki lehim adalarına kabloları lehimlemen gerekecek. Adaptör kablosunun biri siyah biride siyah beyazdır. Siyah olanı kartın sana yakın olan adaptör girişinin hemen altına lehimle. Siyah beyaz kabloyu ise yine adaptör giriş soketinin altında, senden uzak olan diğer tarafa lehimle, Hepsi bukadar....

Garanti bittikten sonra denemek lazım...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri