Sitede bir moderatör arkadaşın amatör veya acemi farketmez, site çok sessiz kaldı, demolarınızı paylaşın çağrısına uyarak ilk defa demomu paylaşıyorum. Zaten s650 nin neredeys hiç demosu yok arkadaşlar. Artık iyi kötü seslerede sahip olduğumuza göre benim gibi amatörcede olsa demoları paylaşmak lazım.
Bu parçada kullanılan enstrümanlar oriental paketten yaylı1, altında benim oluşturduğum gündem yaylı, ud volkan, dx11 mini, seweet clarnet.
2 adet pop ritminin varyasyonlarını birleştirerek elde ettiğim ritmi kullandım. Ritimler kime ait bilemiyorum ama ellerine sağlık. Snare'ler sağlam tam barlık ritimler.
S650 nin çıkışı tek kanal olduğu için kanal kopyalanarak iki kanal olması sağlandı ama bu şekilde doğru genişliği veremiyor.
Hatalarım var biraz farkındayım, affola.
Keyifli dinlemeler.
Zippyshare.com - zalimin zulmü.mp3
Bu parçada kullanılan enstrümanlar oriental paketten yaylı1, altında benim oluşturduğum gündem yaylı, ud volkan, dx11 mini, seweet clarnet.
2 adet pop ritminin varyasyonlarını birleştirerek elde ettiğim ritmi kullandım. Ritimler kime ait bilemiyorum ama ellerine sağlık. Snare'ler sağlam tam barlık ritimler.
S650 nin çıkışı tek kanal olduğu için kanal kopyalanarak iki kanal olması sağlandı ama bu şekilde doğru genişliği veremiyor.
Hatalarım var biraz farkındayım, affola.
Keyifli dinlemeler.
Zippyshare.com - zalimin zulmü.mp3
Moderatör tarafında düzenlendi: