**sarhoş** (ibo) yeni demo (furalabi)

Cevap: **sarhoş** (ibo) yeni demo (furalabi)

başarılı olmuş.kayıt hangi program?

teşekkürederim hocam beğenmene sevindim... kayıt goldwave diye bir programla yapıyorum.. kullanmımı kolay ve kapsamlıda bir program.. bendeki demo sürümü gerçi. ama yinede işimi ziyadesiyle görüyor.. bu parçada ritimden kaynaklanan ses dengesizliği var bu nedenle mikrofon seside patladı bazı yerlerde.. tekrar kayıt etmeyede üşendim :) bir kere geçtim parçayı olduğu haliyle yayınladım...

ibonun sevdiğim en güzel parçası bu diyebilirim,hatta geçen bi arkadaştan demo yapmasını istemiştim dinlemek için.ama tesadüfe bak sende yapmışsın..sesine eline sağlık vuralcım çok güzel..sana bide kayıt için proğram ismi veriyorum onu dene,süper.benim oğlum kullanıyo ismi adobe audition 1,5

ibonun sevdiğim en güzel parçası bu diyebilirim,hatta geçen bi arkadaştan demo yapmasını istemiştim dinlemek için.ama tesadüfe bak sende yapmışsın..sesine eline sağlık vuralcım çok güzel..sana bide kayıt için proğram ismi veriyorum onu dene,süper.benim oğlum kullanıyo ismi adobe audition 1,5

öncelikle yorum için çok teşekkürederim yaşar abi.. sevdiğin parçaları bir bir tespit ediyorum :) hani derlerya gönüller bir olsun.. demekki gönlümüz bir yakalıyorum tarzını.. :) tavsiye içinse ayrıca teşekkürederim bibakayım programa abi.. ben bu kullandığım programı yaklaşık 6 senedir falan kullanıyorum çokta memnunum aslında.. kanal kayıt yapma imkanım olmadığı için basit ama profesyonel bir kayıt program olduğu için tecih ediyorum ama tavsini değerlerndiririm.. teşekkürler abi....

elinize sağlık abi pa 80 lemi yaptınız parçayı

elinize sağlık abi pa 80 lemi yaptınız parçayı

teşekkürederim kardeşim güzel yorumun için... evet pa80.. bütün paylaştığım demolarımın hepsini pa80 le yaptım...

güncel....

sonkez güncel

harika bir çalışma daha dinledik sayende furalabi.emeklerine ağzına sağlık.

harika bir çalışma daha dinledik sayende furalabi.emeklerine ağzına sağlık.

çok teşekkürederim ferdesu hanım güzel yorumlarınız ve desteğiniz için... elimden geldiğince müziğimizin farklı desenlerini işlemeye çalışıyorum.. klavyemin pitchbendi arızalıydı 2aydır. dün yeniledim.. artık halk müziği sanat müziği arabesk hatta oyun havalarınada kısa kısa değinmeyi düşünüyorum....

agzına saglık kardeşim harika olmuş