satıldı SATILIK PA 500 TR (veya pa2x le takas olur)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SATILIK PA 500 TR (veya pa2x le takas olur)

Dün akşam bir arkadaşın pa500 ile program yaptım ortalık yıkıldı dostlar birde piçment olmamasına rahmen piçment işlemiyor yeni org ne olabilir bilginiz varmı?.

Moderatör tarafında düzenlendi:

abi bu ne hızz :))) ben de sen gibi değiştirmeye basladım :)))

Yakısır hemserlme

Dün akşam bir arkadaşın pa500 ile program yaptım ortalık yıkıldı dostlar birde piçment olmamasına rahmen piçment işlemiyor yeni org ne olabilir bilginiz varmı?.

hocam pitch bender ayarlarındandır,eğerki pitch bener ayarlarında bi sorun yoksa,orga format atıp seti tekrar yükleyin öyle bi deneyin,

abi bu ne hızz :))) ben de sen gibi değiştirmeye basladım :)))
:) :) tabakta bir sürü meyva var ama bir tanesini yersem olur demeyeceksin hepsinden birer tane yiyip en azından tadına bakacaksın,ben kafama göre takılıyorum,bi bakmışsınız roland e 40 almışım :D

Yakısır hemserlme

eywallah ali teşekkürler hepinize arkadaşlar

zafer ustadım org elindemi sattınmı 1000 lira elimde var yamaha a1000 tr var istanbulda iyi fiyat verdiler eger verirsem senin pa500 alabilirim org elinde halen satılıkmı

zafer ustadım org elindemi sattınmı 1000 lira elimde var yamaha a1000 tr var istanbulda iyi fiyat verdiler eger verirsem senin pa500 alabilirim org elinde halen satılıkmı

org halen satılıktır hocam,tabi verebilirim size

tamam ben yamaha a1000 elden cıkartayım acil senin orggu alabilirim pa500 ustadı sensin benim icinde guzel olur senden org almak dugun icin herseyi hazırdır buna eminim en kısa zamanda dönecem sana

tamam ben yamaha a1000 elden cıkartayım acil senin orggu alabilirim pa500 ustadı sensin benim icinde guzel olur senden org almak dugun icin herseyi hazırdır buna eminim en kısa zamanda dönecem sana

üzerinde zaten tam düğünlük set var,al düğüne çık :) sanırım trakyalısın trakya ritimleride bol

bu arada pa 80 pa 55 tr de sattım satarken bu kadar rağbet olmamıştı pa 55 ve 80 de acaba pa 500 tr de benim bilmediğim bişeymi var :)

hocam şunu söylim yarın bir iki arkadaş orgu görmeye geleceğini söyledi nasıl olacak şimdi,size söz vermiş gibi oluyoruz ama valla bak kim gelirse alır götürür karışmam sonra bana söz verdiniz deme şimdiden söylim :D

ustadım orgda bilmedigin birsey oldugundan degil sadece yeni alet pa80 pa55 bunlar eski ben cok anlamam org isinden bir ustadım tavsiye etti o sebebten almak istedim bir kızı bin kisi ister 1 kisi alır derler nasip kime ise o alir benim icin sorun yok nasip olursa alırım ben trakyadayım ama samsunluyum

ustadım orgda bilmedigin birsey oldugundan degil sadece yeni alet pa80 pa55 bunlar eski ben cok anlamam org isinden bir ustadım tavsiye etti o sebebten almak istedim bir kızı bin kisi ister 1 kisi alır derler nasip kime ise o alir benim icin sorun yok nasip olursa alırım ben trakyadayım ama samsunluyum

tamam hocam kime nasip kime kısmet diyelim o zaman beklerim,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...