Satılık 16mb plus 4 ketron xd9

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 5K
Cevap: Satılık 16mb plus 4 ketron xd9

yamaha psr 650 ile takas olurmu 1.5 aylık cihaz ankara dore müzik çıkışlı hiç düğün yüzü bile göremedi ..

Cihaza fiyat ne diyorsunuz hocam

Hayırlı satışlar dilerim, orgunuz temizse talibim, açıkçası sağı solu çizilmiş, yıpranmış, tamir görmüş hurda bir cihaz almak istemiyorum, bu konularda güvence verebilirseniz orgunuza alıcıyım.

Hayırlı satışlar dilerim, orgunuz temizse talibim, açıkçası sağı solu çizilmiş, yıpranmış, tamir görmüş hurda bir cihaz almak istemiyorum, bu konularda güvence verebilirseniz orgunuza alıcıyım.

üstadım zamanın vermiş olduğu kullanımdan kaynaklanan eskimeler mevcuttur zaten cihazın yaşına bakarsanız buda normal görünüyor cihazı bende bu siteden bir arkadaştan almıştım zaten fiyatıda makul bir fiyat yazdım cihazımın normal temizlikte olup gerekli tüm bakımlarını yeni yaptırmıştım basmayan herhangi bir tuşu yoktur ben cihazı aldığımdan beri çok fazla kullanmadım ikinci bir kılavyem olduğu için zaten sistem nk tarafından bakımları yeni yapılmıştır.ben resimlerini buraya ekleyeyim siz bakın

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0123.jpg
    Fotoğraf-0123.jpg
    88.3 KB · Görünümler: 233
  • 1345200255.jpg
    1345200255.jpg
    5.2 KB · Görünümler: 238
  • Fotoğraf-0126.jpg
    Fotoğraf-0126.jpg
    62.7 KB · Görünümler: 231
  • Fotoğraf-0128.jpg
    Fotoğraf-0128.jpg
    95.1 KB · Görünümler: 252

Ilan güncel
PAZARLIK PAYI VARDIR

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ketron x1 16 mb oriantalla takas düşünürmüsün arkadaşım facecen görüşebiliriz istersen mustafa karabacak msn piyanistkarabacak@hotmail.com