satılık çok temiz roland gw8 org

• Konbuyu başlatan akor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 7K

akor

paylaşımcı üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
elektro ve klasik gitar
arkadaşlar elimde sıfır gibi tertemiz faturalı ve garantisi devam eden gw8 orgumu satıyorum.aleti arasıra hobi amaçlı evde çalıyorum.devamlı özel koruma kılıfıyla alet örtülü vaziyettedir.aletle birlikte kılıf,3 adet klavuz,usb kablosu,orjinal roland adaptörü ve proğram cd si,türkçe klavuz ile birlikte verecem.niyetim bahara doğru korg pa1x almak.aletin üzerinde yüzlerce gw8,g-70,va7 ve g-600-g-800 ritimlerinin en iyilerinden seçilmiş 71 adet ritim yüklüdür.hepsi bomba gibi.fiat son 1300tl.dir.bir kuruş aşağı düşünmüyorum.bir aciliyetim yok.aletten memnunum satılmazsa kullanmaya devam edecem zaten.ben izmit te oturuyorum.isteyen gelir görür alır.isteyene kargo ile nakliye alıcıya ait olmak üzere güzelce paketleyerek adresine gönderirim.beni sitede bilirler,bir yanlış olmaz.kargoyla isteyen ptt havalesiyle orgun parasını önceden göndermesi gereklidir.bu şartlarda alet satılıktır.saygılar.....

Cevap: satılık çok temiz roland gw8 org

crown xls 802 power ile takas düşünürmüsünüz

emekli ve ev kullanıcısıyım.prof aletler işime yaramaz.satıp bahara kadar üzerine koyup pax1 kısmetse düşünüyorum.ilginize teşekkürler.saygılar......

hemşehrim hayırlı satışlar :)))

ben izmit merkezde,cumhuriyet parkının arkasındaki veliahmet mahallesinde oturuyorum.izmitliyseniz bilirsiniz hersene hıdırellez de kertil çeşme şenliklerinde org çalan kişiyim.ev tel.im 331 01 82 dir.alacak kişinin orgu görerek alması herzaman tercihimdir.saygılar......

akor hocam hayırlı satışlar.
cihazı alacak arkadaşlar için cihazı bende tavsiye ediyorum.
alirıza abiyle tanıştık evinde cihazı gördüm pırıl pırıl cihaz.
evinde kullanıyor alan kişi memnun kalır ve kime kısmet olursa şimdiden hayırlı olsun.
saygılar

Hayırlı satışlar abi...

teşekkürler değerli hemşerilerim.dediğim gibi alet sıfırla aynı sayılır.değişik orglarında tadına bakmak istiyorum kısmet olursa.aleti satmadan da org alabilirim ama malum evde 2 tane org olunca kıyamet kopuyo.yeni orgu almak için elimdekinin satılması lazım.aklımda pa80,korgx1 orgundan biri var.her org alışımda bu son diyorum ama olmuyor.ben de 5-6 ay kullanıp başka org kullanma hobisi başladı.malum emekli olunca yapacak başka iş kalmıyor he he.saygılar.....

casio-korg i-30,3 sefer g-600,e-16tr,kartlı kartsız korg pa60,son olarakda gw8 orglarını kullandım 2 sene içersinde.bu hastalık bakalım nekadar sürecek böyle bilmem eroin bağımlısı gibi değişik org kullanma bağımlılığı başladı bende hadi hayırlısı.....