satılık çok temiz roland gw8 org

• Konbuyu başlatan akor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 7K
Cevap: satılık çok temiz roland gw8 org

hayırlı satışlar abicim...

Ch.

abi alabiliyorsan korg 1x al derim ...

casio-korg i-30,3 sefer g-600,e-16tr,kartlı kartsız korg pa60,son olarakda gw8 orglarını kullandım 2 sene içersinde.bu hastalık bakalım nekadar sürecek böyle bilmem eroin bağımlısı gibi değişik org kullanma bağımlılığı başladı bende hadi hayırlısı.....

pa1x iyi bir seçim bence amatör orgtan sonra pa1x seni uzun süre org değiştirmeye itmez değişsen bile çıtayı yükseltmiş olursun pa2x tyros dan aşağısı kurtarmaz özellikle pa1xpro bence hoparlörlüden daha iyi bence sound farkı var en önemlisi hoparlör yok ama oktavı ve klavyesi daha iyi kasa metal ve görünüm daha güzel ayrıca bana göre pa800 e göre alınması en akıllıca alet

teşkkürler piyanist şantör kardeşim dediklerin doğru.şu ara pax1pro hakkında bilgi ve verileri arşivlemeye başladım.ben zaten batı ağırlıklı ve sanat müziği daha çok kullandığımdan kaliteli bir set bana yeter.alete klasik piyano gibi konsol yaptırıp evin uygun bir yerine portatif bir 2artı 1 ses sistemiyle arasıra çalmak üzere düşünüyorum.gw8 den de memnunum ama şöyle göze hitabeden bi alet olsun istiyorum.olmazsagw8 i kullanmaya devam edecem zaten gene..saygılar.......

öncelikle mrb. bende gw 8 arıyordum eğer hala satmadıysanız sizinle görüşmek isterim. bende bursa da oturuyorum izmit çok uzak deil. size ulaşabileceğim bir gsm numarası verirseniz ararım görüşmek üzere...

değerli kardeşim bursa izmite yakın gerçekten,gelirsin bi çayımı içersin aleti istediğin gibi incelersin.evde ara sıra yarım saat civarında kullandığım alet.zaten cihazlara evlat gibi bakarım.kullanmadığım zaman hemen örtüsünü örterim.gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz alet.üzerinde bahsettiğim gibi 1000e yakın exr46 veyine yüzlerce g-600,g-70 va7-g800 -e500,gw8 -em55 gibi roland orglarının ritimlerinden seçilmiş bomba gibi 61 adet ritim orgun üzerinde var.cep telefon no-0537-961-54-15 saygılar....

takas olarak pa80 ve pax1 harici org düşünmüyorum bu arada.sıfır ayarında olmaları gereklidir.

numaranızı aldım tşk ederim . saat geç olduğundan sizi yarın öğlen saatlerinde ararım konuşuruz. benim adım sedat efe

ilan güncel.çok temiz pa80 ile takas yapılır.fark verilir.takas için istanbul-izmit tercihim.aletin benimnki gibi ev aleti olması tercih sebebidir.tamir görmüş alet istemiyorum.saygılar.....

güncelliyorum.fiatı 1200 yaptım.pa80 ile takasta fiatı 1300tl.dir.alet sıfırla aynıdır.bence kaçırmayın derim.