Satılık Dynacord Powermate 1000-2 Mixer Sıfır gibi temiz

• Konbuyu başlatan dogans41
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogans41

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
SATILMIŞTIR.

Kendime ait powermate-2 mixerimi sattım ve arkadaşım da sıfır gibi temiz Dynacord powermate 1000-2 mixer 2x700 anfisini satıyor.Hiçbir problemi yok ve hiçbir tamir işlemi görmedi,ilk alındığı gibi tertemiz.Kapalı mekanda kullanıldı.Seri numarasından servise baktırabilirsiniz.Yaklaşık 2 yıllık bir mixerdir.Almak isteyenler için büyük fırsat.Fiyat 2950 TL .dir.Ufak bir pazarlık payı var.Takas teklif etmeyiniz.0532 5994487 den veya orgcudogan@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 7155_1.jpg
    7155_1.jpg
    22.3 KB · Görünümler: 496
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Satılık Dynacord Powermate 1000-2 Mixer Sıfır gibi temiz

anfi almasaydım hiç düşünmeden alırdım ama kısmet değilmiş yedek alıp koyasım geliyor hayırlı satışlar olsun...

hayırlı satışlarınız olsun...

yüksek fiyat..

kardeşim alet satıldımı bana acil yazarmısın ve aletin tüm fonksiyonları çalışır vaziyettemi alette 2 yıldır kullanıyorsun şişme felan varmı

kardeşim alet satıldımı bana acil yazarmısın ve aletin tüm fonksiyonları çalışır vaziyettemi alette 2 yıldır kullanıyorsun şişme felan varmı

bu ilanımdaki dynacord 1000-2 satıldı.fakat arkadaşım için girdiğim ilanda sıfı gibi temiz kutusu olan faturalı bir cihaz var onu verebiliriz.resimleri alttaki linkte mevcut.

http://www.trakyamuzik.net/satiyoru...700-mixer-ve-ev-kolonlar-shure-telsiz-vs.html

bu ilanımdaki dynacord 1000-2 satıldı.fakat arkadaşım için girdiğim ilanda sıfı gibi temiz kutusu olan faturalı bir cihaz var onu verebiliriz.resimleri alttaki linkte mevcut.

http://www.trakyamuzik.net/satiyoru...700-mixer-ve-ev-kolonlar-shure-telsiz-vs.html

fiyat nedir kardeşim en oluru arkadaşın güzel bir rakam söylesin ve tüm fonksyonları çalışır vaziyette dimi kardeşim

fiyat en son oluru 3000 tl dir.sıfır gibi temiz hiçbir problemi yok,kutusu mevcut.çok titiz kullanılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...