satılık exr 46 or çok acil

SAVAŞ1974

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa 600
alet SATILMIŞtır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: satılık exr 46 or çok acil

ilan günceldir 1 mayısa kadar

değerli abim,,seni yanıltmak istemem ama,exr 46 ile gw8 aynı,,,sesler rtmler aynı alınca görürsün,,eletrolar ud,kanun cümbüş bağlamalar hep aynı,,,içindek,i davul kitler bile hep aynı,exr46 da olduğu gibi gw8 de de bazı tr sesler yok,,,düdük,mey,vs,gw8 in biraz üstün özellikleri var mp3,rtm yazma,başka bişey yok,,ama yinede sen bilirsin,,saygılar

hayırlı satışlar

feraza kardeşim tek sıkıntım zaten aletten memnuniyetsizliğim yok ama kendim kendi tarz ritimlerimi yazmak istiyorum amaç sadece o yoksa düğünlerde hiç sıkıntı yaşamadım sadece kendim ritim yazmak için alıcam yinede uyardığın için çoooook sağol teşekkür ederim

bu arada zaten 1 mayısa kadar satılık zaten satılmasada düğünlere bu sezon 46 la devam sıkıntı yok.

Roland GW8de farklı yeni Tr kitler var.aynı olması imkansız EXR46 ile Exr46daki bazı TR sesleri üzerinde olabilir.iyice incelemeden karar verme arkadaşım.World bankasındaki sesler tamamen farklı çünkü.artı phantom ses aletlerinin sesleri v<r.

EXR46 her serinin ritmini okumuyor.ama GW8 tüm serilere uyumlu.

exr 46 da piyasadaki ritimleri kullanabılıyom gw 8 almamın amacı kendi tarz ritimlerimi orgun üstünde yazmak ve tabikigw 8 deki ses kalitesi ve sesleri edit olayı var ondanda istıyorum almak

ilan günceldir

ilan günceldir