satılık exr 46 or çok acil

Cevap: satılık exr 46 or çok acil

fiyat 800 dür 1mayısa kadar geçerlidir

valla iyi oldu hocam taktım bu gw 8e satsam hemen alcam valla Qsc powerı bile satmaya çalışıyom sırf o aleti alayım diye ama olsun kısmet.satamassak sene sonunda artık alırız saygılarımla

Roland GW8de farklı yeni Tr kitler var.aynı olması imkansız EXR46 ile Exr46daki bazı TR sesleri üzerinde olabilir.iyice incelemeden karar verme arkadaşım.World bankasındaki sesler tamamen farklı çünkü.artı phantom ses aletlerinin sesleri v<r.

syn murhen hocam polemik olsun diye yazmıyorum,,,yada ben sizi yanlış anlıyorum,,benim cvb larıma yalanlama gibi cvb yazıyosunuz,,galiba buradaki yazınızıda bnm yazıma cvben yazdınız,,,gw8 deki tr sesler ve exr 46 daki tr sesler aynı,iddiasını kimse yapamaz,varmı gw8 de exr46 dan farklı tr ses,,,bakınız batı ses demiyorum tr ses diyorum,,,batı seslerinin hemen hemen çoğuda aynı isterseniz bakın,farlılık olraka gw8 de ses çok,,,,kitlere gelince isterseniz tr kitlerede bakın exr46 ve gw8 e,,,fazla fark yok,,,batı dediğin zaman zaten gw8 çok çok üstün benim buradaki anlatmak istedğim,,tr olarak anlatmak,,gw8 üzerinde çok emeğiniz var,ben burada gw8 le exr46 tıpa tıp aynı cihaz demiyorum,,mutlaka gw8 üstün,,ama bnm yazdılarımı iyice anlayıpta cvb yazın lütfen,,

bu arada exr46 da tüm roland serilerinin rtmlerini okuyo,,exr46 nın özelliklerinden biriside tüm roland serilerinin rtmlerini okumasıdır,,,aksini iddia eden varsa o zaman exr46 yı çıkaran firma veya üreten kimse yalan konuşuyo demektir
saygılar

hocam çok özürdilerim konu dısı yorum olduğu için,,,

ilan günceldir diyelim :)

evet feraza arkadaşım ben zaten e 38 e70 e86 g 600 ve şimdi exr46 kullanıyorum rolanddan memnunum zaten senin söylediklerini roland kullananlar bilir sanırım.evet tr kıtleri aynıdır % 99 ve tr sesleride gw 8 de rıtım yazma ses edıtleme vs şeyler olduğu için zaten alıcam yoksa exr 46 düğünler için süper 2 senedir kullanıyomda artık gw 8i alayım diyom zaten 1 mayısa kadar satamazsak bu sene yola devam sorun yok

hocam tabiki gönlün hangi orgu isterse onu alıcaksın,,hangisi size hitap ediyosa onu alıcaksınız,,inşallah alırsınız hayırlı satışlar

kısmetse nasipse olur

feraza kardeşim ben 100lerce kere denedim ama g serisi ritimlerde düdük veya abuk subuk sesler çıkıyor acaba benmi beceremiyorum???? yaklaşık 8-9 aydır exr bende g serisinde hep aynı sorun neden olabilir??

buarada İLAN GÜNCEL sanırım

ergun kardeşim bende o işlerden anlamıyom anca orgun üstünde ritim yazabılırım ama işi bilen arkadaşlar rıtımleri roland convert dıyebır programla çevirip okutuyorlar o programı kullanırsan sanırım sende çevirirsin benim hiç bilgim yok o işlerden