satılık ful tyros 3-5000 tl

Cevap: satılık ful tyros 3-5000 tl

Hocam hoparlör seti ve usb ayrıyeten alabilirim tabi satarsanız.

abi cihazı nerede kullandında sıfır gibi kaldı ben çok özen gösteriyorum ama elbet birşey oluyor ister istemez, tyros4ü kaçırdım tyros3 alabilirim aslında, pa3xe geçmeyi planlıyordum fakat sizleri böyle yakınırken görmek beni yamahadan vazgeçmemeye zorluyor zaten yamaha altyapısını korgda bulamıyorum fakat çoğunluk korg kullanınca benimde korga geçesim gelmişti fakat şu an tekrar yamahaya dönmüş vaziyetteyim, dikkatimi çekti hiç tyros 3 satan yok, cihazı siz sıfırmı aldınız yoksa 2. sahibi misiniz, tyros3e sıcak bakıyorum şu an farkettim:)

alet nerde kardeşim.hangi şehirdesin

alet sakaryada diger adı adapazarında kardeşim son derece temiz olduna emin olabilirsin adeta sıfır yakınsan gelip bakabilirsin tüm aksesuarları mevcuttur hic kullanılmamıstır

abi cihazı nerede kullandında sıfır gibi kaldı ben çok özen gösteriyorum ama elbet birşey oluyor ister istemez, tyros4ü kaçırdım tyros3 alabilirim aslında, pa3xe geçmeyi planlıyordum fakat sizleri böyle yakınırken görmek beni yamahadan vazgeçmemeye zorluyor zaten yamaha altyapısını korgda bulamıyorum fakat çoğunluk korg kullanınca benimde korga geçesim gelmişti fakat şu an tekrar yamahaya dönmüş vaziyetteyim, dikkatimi çekti hiç tyros 3 satan yok, cihazı siz sıfırmı aldınız yoksa 2. sahibi misiniz, tyros3e sıcak bakıyorum şu an farkettim:)

Alet sakaryada adapazarında merkezde kardeşim,alet sıfır alındı 2 aydır bende asla bir problemi yoktur adeta sıfırdır restorandta kullandım 2 aydır en ufak cizik leke dahil yoktur gelip görün herhangi bir kusur bulana 200 tl almıcam son derece temızdır tüm aksesuarları orjınal ve sıfırdır bu fiyata cok uygun veriyorum

İlan günceldir..

Günceldir....

Öncelikle hayırlı satışlar sevgili arkadaşım. Bu alete kıyılır mı diyeceğim ama sen zaten bir üst modeli için satıyorsun. Fiyat son derece uygun. Umarım en kısa sürede isteğin gerçekleşir. Sevgiyle kal.

Öncelikle hayırlı satışlar sevgili arkadaşım. Bu alete kıyılır mı diyeceğim ama sen zaten bir üst modeli için satıyorsun. Fiyat son derece uygun. Umarım en kısa sürede isteğin gerçekleşir. Sevgiyle kal.

Tşk ederim abi yüksek fiyata gerek yok.bu kadar uygun vermeme rahmen hala daha pazarlık ediliyor anlayamıyorum ful tertemiz aleti bu fiyata bırakıyorum suana kadar arayanlar hep pazarlık etti bu fiyat sondur arkadaslar pazarlık için aramayın lütfen

Günceldir...

üstad 1-2 ay bekle diyesim geliyor elime para geçecek ama beklemezsin ki 5000 lira değil 5500 veririm ben o alete 500 de benden sana temiz kullanma geri ödemesi olsun.. :)