satılık ful tyros 3-5000 tl

Cevap: satılık ful tyros 3-5000 tl

o halde bir tyros kullanicisi olarak yardimlarini bekliyorum. Ben temmuzda ordayim.
Aleti aldiktan sonra yanina gelsem ve bana aletin kullanimi hakkinda yardimci olsan sevinirim. Ben hic yamaha kullanmadim hatta 10 senedir hic bir alet kullanmadim.

buyrun gelin ben adapazarı merkezdeyim yardımcı olurum tyros serilerini çok iyi bilirim

üstad 1-2 ay bekle diyesim geliyor elime para geçecek ama beklemezsin ki 5000 lira değil 5500 veririm ben o alete 500 de benden sana temiz kullanma geri ödemesi olsun.. :)

Hemen satmam gerekpiyor kardesim. Tyros 4 almam gerekiyor kısmet artık durumun mûsaitse gel vereyim hemen

Günceldir....

Günceldir....

Hemen satmam gerekpiyor kardesim. Tyros 4 almam gerekiyor kısmet artık durumun mûsaitse gel vereyim hemen

Müsait olsa yarın gelirim de..Neyse kısmet diyelim

Günceldir...

Günceldir....

Gûnceldir....

Arkadaşlar rica ederim pazarlık icin beni aramayın 4000 tl ye pa 800 aletini satıyorlar bu aleti ful aksesuarlarıyla 5000 tl ye bırakıyorum gidin bakın dore müzikte kaça satıyorlar piyasayı arastırın ben sıfır gibi aleti bu fiyata veriyorum isteyen alır istemeyen almaz fiyatı 5000 tl dir lütfen pazarlık için aramayın bosuna zaman kaybetmeyin