• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Satılık Ketron SX3000 - Ev orgu..

Cevap: Satılık Ketron SX3000 - Ev orgu..

Valla inanılmaz bir fiyat.Üstelik de Ketron gibi kusursuz ve kalite bir alet... Araba da VOLVO markası nasıl en iyi kasaya sahipse KETRON klavyelerde bir çok konuda kendini aşmış çok kalite bir klavyedir. Yıllarca hiçbir aleti aratmaz. Bu fiyata da bu aleti bir daha ancak rüyanızda görürsünüz :D Almak isteyenler kaçırmasın bence... Hayırlı satışlar paşam...

Teşekkürler üstadım..
Çok doğru yazmışsın..
Bu kadar müzisyen insan, ketron ile diğer markalar arasındaki sound ve kalite farkını nasıl oluyor da görmüyor anlam veremiyorum.. Ben amatör olmama rağmen ketrondan sonra kesinlikle başka org kullanamam.. Ya da bizde mi var sorun acaba ya neyse..

İlan güncel arkadaşlar..

Teşekkürler üstadım..
Çok doğru yazmışsın..
Bu kadar müzisyen insan, ketron ile diğer markalar arasındaki sound ve kalite farkını nasıl oluyor da görmüyor anlam veremiyorum.. Ben amatör olmama rağmen ketrondan sonra kesinlikle başka org kullanamam.. Ya da bizde mi var sorun acaba ya neyse..

İlan güncel arkadaşlar..

hocam ketronda ses var saund güzel ama rtmler korga göre nasıl,,burada bazı insanlar yalan konuşuyo benim gizlim saklım yoktur,,adam tutmuş herhangi bir marka korg hariç org alıyo 1 veya 2 ay sonra satlığa çıkarıyo,,neden çıkarıyo,,korgtaki saund ve rtm güzelliğini bulamıyo,,korg marka orglar hariç bana göre roland ketron yamaha eksik cihazlar bunlar,,korg tam eksiksiz bi cihaz,,ketronu bende kullandım xd9 u,,beğenmedimmi beğendim ama korg daha hoş geldi rtmler sesler,,peki ben size soruyorum,,neden o kadar insan korg kullanıyoda siz hala başka orglar kullanıyosunuz ve satmaya kalkıyosunuz?,,çoğu yalan konuşuyo dememin sebebi arkadaşlar bazı insanlar orgunu satana kadar bazı orglar bu genelde korg marka oluyo çünkü korga rağbet fazla olduğu için başlıyo çamur atmaya ama orgunu satıncada gidiyo korg pa serisi alıyo buna çok şahit oldum,,biraz gerçekçi olalım,,bunlar benim düşüncem,,hayırlı satışlarinşallah satarsınız kısa zamanda

alt tarafı basit bir org alınır satılır topu kaç lira ketron korg yamaha ne farkeder
arkadaş ketronu kullanmış sıkılmış gayet normal sanki pa80 800 2x alan satmıyormu

Teşekkürler üstadım..
Çok doğru yazmışsın..

İlan güncel arkadaşlar..

başka markada kullanırsın kardeşim abartma istersen sx3000 de alt tarafı basit bir org para verirsen daha iyilerinide alabilirsin pa1x pa2x tyros audya falan...

başka markada kullanırsın kardeşim abartma istersen sx3000 de alt tarafı basit bir org para verirsen daha iyilerinide alabilirsin pa1x pa2x tyros audya falan...

işte bu hocam,,kalite istiyosan parana acımayacaksın,,az parayla süper org alım bunlar hayaldir,,parayı bastıkça özellik kalite artıyo,,pa2x deki audyadaki kalite pa 55 tr de olsa ben niye gidimde pa2x alım,,gider pa 55 alırım,,

Hocam bahsettiğiniz klavyelerle fiyat olarak arada dağlar kadar fark var?
Ben orgumu muadil orglarla karşılaştırıyorum heralde..
Kaldi ki sound olarak korg hayatta ketron ve yamaha'nın yanına gelemez..

Amaç tartışma yaratmak değil arkadaşlar..
Kim ne isterse onu alsın.. Ben fikrimi söyledim.. Düşündüklerim bana göredir..
Kimseyle de polemiğe girmem..
Ketron SX3000 model orgumu ihtiyaç nedeniyle satıyorum..
Ketron almak isteyen ilgilenir..