• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

satılık korg is50b 700 ytl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mekilcano

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
bağlamam.klavye.mey.gitar.vokal.
satılık korg is50b 800 ytl

arkadaşlar elimde çok temiz is50b var.orgun çalışmayan hiçbir aksamıyok.bildiğiniz gibi is50b lerin piyasası 900 civarı fakat ben çoık sıkışık olduğum için 800 verecem. oorgta değişik ritim setleride mevcuttur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: satılık korg is50b 700 ytl

dostum 600 tl ye olursa hemen alayım
yalnış anlama acil para lazımsa bende bu kadar var zaten evde kullanacağım.
saygılar...

650 tl ye bırakırmısın hangi sehirden

Cevap: satılık korg is50b 800 ytl

arkadaşlar elimde çok temiz is50b var.orgun çalışmayan hiçbir aksamıyok.bildiğiniz gibi is50b lerin piyasası 900 civarı fakat ben çoık sıkışık olduğum için 800 verecem. oorgta değişik ritim setleride mevcuttur. 05447867322 grup dersim

"mekilcano" ARKADAŞIM!! KULLANDIĞIN RESİMLER BENİM KLAVYEMİN RESİMLERİ!! NEDEN BÖYLE BİR İŞE KALKIŞIYORSUN!! MODERATÖRLERE DUYURULUR...

650 tl ye bırakırmısın hangi sehirden

MEHMETKARA ARKADAŞIM , "mekilcano" NİCKLİ KİŞİNİN İLANINDA KULLANDIĞI RESİMLER BENİM ORGUMUN RESİMLERİDİR!!! DİKKATİNE!!!

MODERATÖRLERE DUYURULUR...

dostum 600 tl ye olursa hemen alayım
yalnış anlama acil para lazımsa bende bu kadar var zaten evde kullanacağım.
saygılar...

ARKADAŞIM, "mekilcano" NICKLI KİŞİNİN İLANINDAKİ RESİMLER BENİM KLAVYEMİN RESİMLERİDİR.RESİMLERDE "TEMSİLİDİR" UYARISI YOKTUR.BU RESİMLERİ "SAHİBİNDEN.COM" DA GEÇEN YIL KULLANMIŞTIM.
AMACIM SATIŞI BALTALAMAK DEĞİLDİR.
DİKKATİNE !!!

İŞTE GÜNCEL İLANIM :

KORG İS50B-MUHTEŞEM DURUMDA... sahibinden.com'da

kardeş.hemen celallenme..ben kendi orgumun resimlerini çekemedim.ve görsellerden kendisine eşdeğer yani aynı bir resim varsa koycam dedim.ve senin kinin resinlerini koydum.çok triplenirsen resimlerini çıkarırım........ok

kardeş.hemen celallenme..ben kendi orgumun resimlerini çekemedim.ve görsellerden kendisine eşdeğer yani aynı bir resim varsa koycam dedim.ve senin kinin resinlerini koydum.çok triplenirsen resimlerini çıkarırım........ok

arkadaşim olay celallenme olayi değil.hem suçlusun hem güçlüsün!! Resmin yoksa ne yapacaksin: "resimler temsilidir" ibaresi koyacaksin.kimseyi kandirmana izin veremem.bu olay beni aşiyor.her dürüst insanin yapmasi gerekeni yapiyorum.

Uyaniklik yapmanin da alemi yok.karşinda çocuk da yok...

bana bak.EYEOFETHETİGER.ben fiyat seninkinden uygun olduğu için hemen baltalamaya kalkıoyoırsun.adam ol delikanlı ol..erkek gibi hareket et. hiç canımı sıkma okey.........

Moderatör tarafında düzenlendi:

forumdan ötmek kolay.keşke sen karşıma çıksaydın..........senin kalitendeki insanlar bir kız gibi bile olamaz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...