• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

satılık korg is50b 700 ytl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: satılık korg is50b 700 ytl

batman ^^^^+++

forumdan ötmek kolay.keşke sen karşıma çıksaydın..........senin kalitendeki insanlar bir kız gibi bile olamaz....

Karşına çıksaydı döverdin değil mi?Utanmadan birde kaliteden bahsediyorsun,kaliteden bahsedecegine ilk önce nasıl konuşulur onu ögren!!!!!!!!!!!!!!!

EYEOFETHETİGER davasında sonuna kadar haklıdır,ayrıca duyarlılıgından dolayı kendisine çok teşekkürler.

karşına çıksaydı döverdin değil mi?utanmadan birde kaliteden bahsediyorsun,kaliteden bahsedecegine ilk önce nasıl konuşulur onu ögren!!!!!!!!!!!!!!!

Eyeofethetiger davasında sonuna kadar haklıdır,ayrıca duyarlılıgından dolayı kendisine çok teşekkürler.

ilginize çok teşekkür ederim.

Lütfen bu konu daha fazla uzamasin,rica ediyorum.bir kendini bilmez yüzünden tadimiz kaçmasin.

Inanin buraya ilan verdiğime vereceğime pişman oldum.müzisyen değilim.yakinda s.m.m.müşavir oluyorum.40 yilda bir stres atmak ,birşeyler paylaşmak amaciyla foruma giriyorum;karşilaştiğim olaya bakin.

Neyse,kendim de fazla uzatmayayim.forumda olduğum sürece,bilgim dahilinde ve düzeyinde paylaşima her zaman açiğim...

kardeş çok tesekkurler millet sahtekar olmus bırde boyle ınsanlara para havaledecegız sonra org yok MODERATÖRLERE DUYURULUR...

Konu Kapatılmıştır Kurallara uymayan suresiz banlanacaktır duyurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...