Satilik korg pa 2x

serkan_46

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa 2x
SIFIR NİYETİNE ALABİLECEĞİNİZ BİR CİHAZ.HİÇ KULLANILMADI SAYILIR.SIFIRDAN TEK FARKI KUTUSUNUN AÇILMIŞ OLMASI.ÜZERİNDE TEK BİR ÇİZİK PARMAK İZİ HERHANGİ Bİ KUSUR BULURSANIZ BEDAVA VERİYORUM.CİHAZIN 18 AY GARANTİSİ VAR.FATURASI MEVCUT.YANINDA KALİTELİ (PİYASADA 150 200 TL YE SATILANLARDAN)SOFT CASE İLE BERABER.KUTUSUNDA ALICISINI BEKLİYOR.FİYATI 5000 TL ve SON FİYATTIR.
serkanelektronik@windowslive.com

Cevap: Satilik korg pa 2x

gerçektende bedavaymış ben hiç 5000tl yi bir arada görmedim:):):):)

bu arada hayırlı satışlar

Evet bedavadan birazcik daha pahali :d teşekkür ederim

dostum yanlış anlaşılmasın ama çabuk satmak istersen biraz indirim yapman gerekli sadece tavsiye çünkü sezon sonuna yaklaştık fiyatınıgözden geçir seni kurtaran bir fiyata indir ve lütfen cihazın fotolarını yüklersen daha hızlı satılacagına eminim.. Sana hayırlı satışlar lütfen işten anlamayan arkadaşlar fiyat düşürmek için karalama yapmasınlar.

ilginiz için tşk ederim.söylediklerinizde haklısınız ama alet sıfır sadece kutusu açıldı.mağazadan nerden baksanız soft case ile düşünürseniz 600 700 tl daha uygun.sonuçta 600 700 tl kötü bi miktar değil.resimlerini kutuda olduğu için tekrar çıkarmak istemediğimden dolayı çekmedim.ciddi bi alıcı çıktığında msn den detaylı olarak gösterebilirim.

bledax kardeşim yazının sonundaki gülücükleri görmedin galiba benimkisi sadece bi espiriydi bu arada orgu olan arkadaşım kendisi hangi fiattan satmak isterse satar mal onun hemde diyosunki anlamayan arkadaşlar fiatları indirmeye çalışmasın bunu yapan bizzat sensinki çabuk satmak istiyosan fiatta indirim yap sezon sonuna geldik diyosun lütfen yazılanlara saygılı olalım kimse kimseyi kırıcı yada rencide edici laflar söylemesin

Ben 3gün önce sifirini sordum kapali kutu 4900 tl yav :)hayirli satişlar

hayırlı satışlar olsun üstad. inşaallah yerini bulur.

ilginize tşk ederim.sezo55 walla sıfırı 4900 e varsa çok iyiymiş millet hep 5500 alıyor demekki onlar işi bilmiyor senin kadar :D