Satilik korg pa 2x

Cevap: Satilik korg pa 2x

Sifir pa2x pro 4900 tl ye varsa iyimiş bizde alalim 2TANE

iyi takip edin piyasayı ozaman alırsınız sadece burada yok bu alet sitede kafaya göre veriyorsunuz tr genelinde bi bakın bakalım her işte bi rekabet vardır

sezo55 arkadaşım bu sonuçta belli bir piyasası olan bir marka.bunun belli bi toptanı belli bi perakende satışı var dediğin fiyat o kadar anlamsız ki toptanının bile baya altında.bu domates biber değilki pazarda bi yerde bi fiyat baka bi yerde bi fiyat olsun.ayrıca bu piyasayı tek takip eden sen değilsin bu işi yapan herkes çok ama çok iyi takip ediyor.kafama göre fiyat koymuşum öyle diyorsun. zorla kimseye bişey satmıyorum satılsada hoş satılmasada.benim istediğim fiyat bu.saygılar

ketron 55 benim yorumlarımda bugüne kadar karalama veya fiyat indirme gibi söylemler olmadı. Dikkat et arkadaşa öneri yaptım önerme seninki gibi gülücük atarak dalga geçmek değildir sadece arkadaşa yol gösterdim.Herkes konuşulanlara dikkat etsin ben Bleda KARAGÖREN ,KARAGÖREN Elektronik ,Tekirdağ Hayraboluda Dükkan sahibiyim kimsenin malına kötü demem böyle bir söylem bul siteyi terk ederim ,ne paylaşım ,nede yorum yaparım.

hayırlı satışlar güzel alet.

takas düşünürseniz ; pa 80,16 mb kart(üzerinde karma ritmler var kurtlar vadisi vs) 30 ve ya 40 gb hdd,(tam hatırlayamadım) ptch bend sorunsuz,swiçlerde problem yok,potanslar temiz,tek kusuru altin kenarında ufak tefek çizikler var onun dışında herhangi bir problemi yok,,,sizin alette anladığım kadarıyla 0 sayılabilecek bir cihaz,benim teklifim mantık sınırları içinde sayılabilecek bir teklif;pa 80 +2.500 tl,,,uyarsa ve ya takasa açıksanız 0 544 445 1234 erhan,,,selams

ilginize tşk ederim ama takas düşünmüyorum.klavye ihtiyacım yok çünkü.saygılar

ilan günceldir

ilan günceldir