• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

satılık korg pa 80 16 mg

ZAFER 1983

Altın
Özel Üye
Vip Üye
Enst.
KORG PA 800
satılık veya takas korg pa 80 16 mg

hardiskli tertemiz org,,üzerinde ilko levonun kartı ve seti var,,,hardiskte değişik kartların bakupları ve setleri vardır,,binlerce md yüklüdür,,

fiatı:2500

istanbul pendik

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı satışlar sevgili dostum. Umarım işini halledersin. Kolay gelsin.

güzel kardeşim orjinal italyan malı pa80 satıp çin malı piyasada tutulmayan pa500 almanı anlıyamıyorum.gene de sen bilirsin ama pa500 ün son sahibi olursun.ha pax1 diyorsan eyvallah....ben de pa60 ı satarsam ancak pax1 alırım herhalde..saygılar.....

arkadaşlar burası satış bölümü,lütfen kişilere müdahalede bulunmayın,kim neyi isterse alır ve satar.herkezin zevki kendine hastır.

güzel kardeşim orjinal italyan malı pa80 satıp çin malı piyasada tutulmayan pa500 almanı anlıyamıyorum.gene de sen bilirsin ama pa500 ün son sahibi olursun.ha pax1 diyorsan eyvallah....ben de pa60 ı satarsam ancak pax1 alırım herhalde..saygılar.....

abi herşeyi göze aldım,,bende şunu anlamıyorum,,,pa 500 türkiye tam türkiye aleti millet bu aletten uzak duruyo,,,ben bu aleti inceledim,sampler yükleme yok diyede aleti yerden yere vurmanın bi manası yok,,çok hoşuma gitti,,satma konusuna gelincede elimde kalsın,,ileride ortalık pa 500 gidecek görüceksiniz,,,kimse bu aleti tanımıyo,,zamanla görücez,,,

Geri