SATILIK KORG PA 800 3,550TL(resimli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SATILIK KORG PA 800 3,550TL(resimli)

zafer kardeş şimdi yeni bir alet alacağımda aklımda pa800 var fakat sıfır tercih ettiğim için 800 alamıyorum. Kapalı kutu SX3000 yada A2000 düşünüyorum henüz almadım karar aşamasındayım fakat üste 500 tl koysam senin 800 zü alırım ama işte ikinci ele pek yanaşmıyorum fiyat cazip geldi aklım karışıktı iyice karıştı yaaa :) acaba sıfır sx3000 yada A2000 almaktansa temiz ikinci el pa800 almak dahamı doğru tercih olur bilemiyorum.

deha üstadım ne işin var senin SX3000'le 2000'le falan ya.. geç bunları geeeççç !!! Şu piyasada tek gerçek var o da PA800!! herşeyi ile dolu dolu sesler ritimler gerçekten süper...

Hiç bir şey bilmiyorsan git bir müzik markete, hepsini yan yana koydur dinle.. Lütfen yap bunu ve aradaki saund farkını, tejknoloji farkını anla ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

ilan günceldir

ilan günceldir

müziği bırakmasam zaferin pa800 ünü kaçırmazdım.kimbilir ne güzel set yapmıştır alet üzerinde.bu konuda çok bilgili olduğunu biliyorum.sanmıyorum ki diğerleri gibi mahalle aralarında toz toprak içersinde aleti ziyan etsin.en fazla salonda kullanmıştır.zaten istanbulda toz toprak mı kaldı.tabii tercih meselesi.yamahayı bilmiyorum. bugüne kadar genellikle korg ve roland kullandım ve bu aletlerden hiç zarar etmedim.engeç 2 ayda satabildim.ancak yamaha,ketron genellikle çok zor satılıyo ve 2.eli zarar ettiriyor.en çok korg orglarında kar ettim.kullanıp sattığım orgların sayısını ben de unuttum.benim tavsiyem KORG arkadaş.pa80 den itibaren yukarı doğru modellere çıkacaksın.bundan geri modeller bitti.sıkıldıkça korgun üstünü al.kafan rahat olur.istediğin zaman satma ve zarar etmeme durumu mevcut.benim naçizane tavsiyem bu gerisi size kalmış.saygılar.....

org versiyon kaç garantisi ve faturası var mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...