- Enst.
- ****BABA PA800****
Cevap: SATILIK KORG PA 800 3,550TL(resimli)
deha üstadım ne işin var senin SX3000'le 2000'le falan ya.. geç bunları geeeççç !!! Şu piyasada tek gerçek var o da PA800!! herşeyi ile dolu dolu sesler ritimler gerçekten süper...
Hiç bir şey bilmiyorsan git bir müzik markete, hepsini yan yana koydur dinle.. Lütfen yap bunu ve aradaki saund farkını, tejknoloji farkını anla
zafer kardeş şimdi yeni bir alet alacağımda aklımda pa800 var fakat sıfır tercih ettiğim için 800 alamıyorum. Kapalı kutu SX3000 yada A2000 düşünüyorum henüz almadım karar aşamasındayım fakat üste 500 tl koysam senin 800 zü alırım ama işte ikinci ele pek yanaşmıyorum fiyat cazip geldi aklım karışıktı iyice karıştı yaaaacaba sıfır sx3000 yada A2000 almaktansa temiz ikinci el pa800 almak dahamı doğru tercih olur bilemiyorum.
deha üstadım ne işin var senin SX3000'le 2000'le falan ya.. geç bunları geeeççç !!! Şu piyasada tek gerçek var o da PA800!! herşeyi ile dolu dolu sesler ritimler gerçekten süper...
Hiç bir şey bilmiyorsan git bir müzik markete, hepsini yan yana koydur dinle.. Lütfen yap bunu ve aradaki saund farkını, tejknoloji farkını anla
Moderatör tarafında düzenlendi: