satılık korg pa3x pro

• Konbuyu başlatan adagio
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: satılık korg pa3x pro

Ahmet Bey merhaba tekrar;

Şimdi ben klavyeyi Almanyadan almadım, artı herhangi markanın birçok farklı ülkede fabrikası olabilir. Yani Korg pa3x çıktı fakat Türkiye'ye gelmedi. Çıktığı konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum zira internette de birçok videosu var zaten. Japonya'da tsunami olduğundan dolayı geciktiği söyleniyor, eğer Türkiye partisi Japonyadan geliyorsa bu muhtemel gecikebilir. Ama ziyadesinde her ülkeye Japonya'dan gitmiyor bu değil mi? Şöyle bir örnek verebilirim. Toyota'nın yeni bir modeli çıkacak varsayalım, Japonya'da tsunami olduğu için orda çıkmayabilir ama aynı Toyota'nın Türkiyede'de fabrikası var Japonyadaki tsunami Türkiyedeki üretime engel mi? Bundan bahsediyorum. Sonuçta ben kimseye zorla birşey satmak niyetinde de değilim. Elimde bir tane var, cidden ilgilenenler varsa mail atabilirler. Teşekkür ederim..

Şimdi ben klavyeyi Almanyadan almadım, artı herhangi markanın birçok farklı ülkede fabrikası olabilir. Yani Korg pa3x çıktı fakat Türkiye'ye gelmedi. Çıktığı konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum zira internette de birçok videosu var zaten. Japonya'da tsunami olduğundan dolayı geciktiği söyleniyor, eğer Türkiye partisi Japonyadan geliyorsa bu muhtemel gecikebilir. Ama ziyadesinde her ülkeye Japonya'dan gitmiyor bu değil mi? Şöyle bir örnek verebilirim. Toyota'nın yeni bir modeli çıkacak varsayalım, Japonya'da tsunami olduğu için orda çıkmayabilir ama aynı Toyota'nın Türkiyede'de fabrikası var Japonyadaki tsunami Türkiyedeki üretime engel mi? Bundan bahsediyorum. Sonuçta ben kimseye zorla birşey satmak niyetinde de değilim. Elimde bir tane var, cidden ilgilenenler varsa mail atabilirler. Teşekkür ederim..

tamam kardesim hayirli satislar dilerim korg pa3x italyada icineki cip te (yani beyinde) japonyadan,saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

slm arkadaşlar izmirde oturuyorum.
dün aldığım bilgiye göre izmire 10 adet korg pa3x gelicekmiş. haziranın 20-25 gibi satışa sunulucak.sınırlı sayıda getiriliyormuş.bilginize.

örnek ne güzel vermişsiniz ama resim ve bilgi nerde

sıfır kapalı kutu dynacord powermate 1600 ile takas dusunursen ulaş: 0543 727 726 9 (piyasası 6500.tl ama basabas takas ederım)

ilan fos çıktı yani :)

ilan fos çıktı yani :)

ilan fos çıkmamış arkadaş orgu sattığını yazmış,gerekli açıklamayı da yapmış,

org satıldığına göre konu tarafımdan kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...