Satılık or 700 v2 plus

Cevap: Satılık or 700 v2 plus

Bazen adiliyo abi neden dersen bende yamaha tyros 3 var alete set bulamıyorum hergün nette set aramaktan sıkıldım aletin üzerine çalışan birkaç arkadaşımız var başka kımse uğraşmıyo dünyanın parasını verıp alıyosun kendınde anlamayınca ses rıtım yazmaktan kafana yatan bi aletle takas düşünüyosun haliyle şimdi gelelim bana aleti almanyadan getırttım sıfır üzerinde 1 gb rem 80 gb hardısc nota sehpası kolon takımı 2 adet yamaha usb 2 adet pedal org sehpası faturası kitapları cdleri alayı var sırf bu set derdıne nette sabah akşam araştırma yapmaktan bıktıgım için satıp korg pa 800 alıcam :)

peki arkadasim bukadar para vermissin yamahaya ritim yazan arkadasla irtibata gecsen diyelim sana kac tane ritim gerekiyor diyelim toptan 2O tane buda seni bayagi isini kolaylastirir

selam. orijinal or700 plus arıyorum, org temiz olacak, faturalı ve garantisi devam etmesi şartıyla. 0534 338 32 92

hocam t3 e set arayan arkadş bnmle irtibata gec set konusunda yardımcı olabilriim

05327044914

sagolasın kardeşim bu adamı aradım bu sete 250 tl para istıyo bi kuruş aşa olmazmış :)

mega set videosunu paylaşan arkadaşa yazmıştım üstteki cvb abi ARANJEMİX ABİM SENİ ARIYCAM BEN BU SAYFAYA BAKMIYORUM KAÇ GUNDUR İLGİVE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM

..klavye satılmıstır 1800 e alan arkadaşa hayrlı olsun

2mızede hayırlı olsun aranjemıx ama pa80le yada pa500tr ıle takas etmek ıstıyorum ben alısmısım korg a

..klavye satılmıstır 1800 e alan arkadaşa hayrlı olsun
Öncelikle hayırlı olsun. Ne diyelim para sizin ve zevk meselesi ama çok yazık ediyorsunuz. Benimki plus değil sadece V2 ve 2000' e bile vermem. Ama yinede siz bu işten ekmek yiyorsunuz sanırım ve uyum sağlayamadınız herhalde. adece bu kadar zarar etmenize üzüldüm doğrusu. İnşallah dükkana değil de kıymetini bilecek birine gitmiştir. Sağlıcakla kalın.