• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

SATILIK OR700 V2 PLUS(fiat düştü 2000 tl)

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 90
  • Görülen : 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ACİL SATILIK or 700v2 plus

abi sen satamıcan heralde bu orgu 1200 kişi bakmış kimseden tık yok uğursuzluk var

Bencede demekkı onunda nasıpı bır yerde beklıyor kıme kısmet satılana kadar devam

Güncelllllllllllllll

1.Uyarıdır:Sürekli forumu güncelleyerek forum üzerinde request yaratmaktasın

Bu arada emre kendi ismin ile niye üye olmadın ???

coşkun kardeşim satayım sana plusu demişsin.senin ve korkmaz25 kardesimin ilanını takipteyim uzun zamandır , valla durumum olsa hiç kaçırmam ama elimde roland exr 46 or var ilk once onu elden cıkarmam lazım + 2 ay sonra baba olucam Allah'ın izniyle o yüzden cesaret edemiyorum maddi anlamda yoksa şu an gönlümdeki alet yamaha v2 plus kısmet olursa eninde sonunda alacam bu aleti hayırlısıyla ama ne zaman... kısmet.Allah gönlüne göre versin seninde hayırlısıyla satılır insallah senınkıde...kolay gelsın saygılar...

coşkun kardeşim satayım sana plusu demişsin.senin ve korkmaz25 kardesimin ilanını takipteyim uzun zamandır , valla durumum olsa hiç kaçırmam ama elimde roland exr 46 or var ilk once onu elden cıkarmam lazım + 2 ay sonra baba olucam Allah'ın izniyle o yüzden cesaret edemiyorum maddi anlamda yoksa şu an gönlümdeki alet yamaha v2 plus kısmet olursa eninde sonunda alacam bu aleti hayırlısıyla ama ne zaman... kısmet.Allah gönlüne göre versin seninde hayırlısıyla satılır insallah senınkıde...kolay gelsın saygılar...

sagolasın kardesım fıyatı en son 2ooo tl ye cektım pazarlıksız

Cevap: SATILIK OR700 V2 PLUS(fiat düştü 2000 tl)

Güncellllll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...