- Enst.
- Yok
Cevap: Satılık Or700 v2 plus uygun fiyat acill
güncell......
güncell......
Sevgili arkadaşım, bu fiyata bence hiç düşünme al derim. Normalde bu fiyata verilmez ama arkadaşın gönlü tok. Anladığım kadarıyla Tyros' u da var. Ben olsam kaçırmazdım. Pişman olmazsın. Yinede karar senin.
ustadım bu org isinden cok agzım yandı iyice kararsizim aslında problem bu aklıma ketron x9 plus4 girdi ama cok agir olmasi kötu yamaha ile onu kıyaslasam herkez ayrı birsey diyecek ben zaten acemiyim bana problem yapmayacak daha cok halk muziklerine yakın bir org aliyorum hepsine bakiyorum videolarda ronald g600 yamaha300 tr 2v lerdeki ses dolgunlgu hic birinde yok iyice kararsızım anlayacagın org guzel fiyatı iyi ama kimseye guvenemiyorum cunku guvendim he darbe yedim ve org dunyasında temiz org anlayısını bilemedim halen
hakan bey 1 hafta 10 gün sonra bu cihazınızı düşüneceğim.alıcısına şmdiden hayırlı olsun
sevgili emre İnşallah istediğin gibi bir cihaz alırsın. Or700 v2 plus ı benim anlatmama gerek yok korgçu yamahayı sevmez yamahacı korgu ancak or700 v2 plus ın tam anlamıyla piyasa cihazı olduğunu söyleyebilirim. En azından pa 80 den üstün bir alet olduğunu içindeki 128 mb sample ses ve ritim çokluğuyla unutmadan batı soundu ile kanıtlamıştır..
Hakkında hayırlısı olsun, bana xd9 takas veren çok oldu, ancak ağırlığ ve eski teknoloji olması beni pek cihaza ısındırmadı..
Benim or700 v2 plus için sloganım TAM BİR EKMEK TEKNESİ!!!