Satılık pa3x 25 günlük 61 tuş

Cevap: Satılık pa3x 25 günlük 61 tuş

neden alıp niye sattığını açıklamaz tabiki bu arkadaş bu işleri yapıyo ucuza bulup kime olursa kakalıyo olay bu

işine karısmak gibi olmasın ama alıp satıyo cunkü benm bir arkadasım var yurt dısın da 3x ler 2000-2500 dolar cıvarında eqer baqlantısı varsa iyi para kazanıyodur :D diye düşündüm

neden alıp niye sattığını açıklamaz tabiki bu arkadaş bu işleri yapıyo ucuza bulup kime olursa kakalıyo olay bu

zorunamı gitti para kazamıyorum sende boş boş konuş grzkl

gencturk59 arkadaşım yaptığınız tavırlar ve konuşmalar hiç hoş değil. Hakan kardeşim benle tek bir pazarlık bile yapmadı mekanıma geldi çay içtik sohbetimizi yaptık nakit olarak parasını verdi yatırım yaptı ve istediği fiyata satmakta özgürdür helali hoş olsun. Hatırlarsan sen de talip olmuştun klavye ye hatta önce 3450 verdin sora 3350 teklif ettin buna şark kurnazlığı derler ama ben yine de yaşına saygıdan fazla rencide etmeden sana bunun pek şık olmadığını söylemiştim o zaman da ve sana da satmadım klavyeyi. Şimdi de kalkmış hakan kardeşi ucuza mal kapatmakla suçluyorsunuz buna hakkınız yok üstad buırda karalama yapmayalım lütfen. Hakan kardeşim evine çocuğuna ekmek götürüyor ve siz bir insanın ekmek parasıyla oynuyorsunuz farkında olmadan. Sende yri geliyor powerını satıyorsun sana aynısı yapılsa hoşuna gider mi ? Bu konu daha fazla uzamasın kapansın bence herkes ekmeğine baksın.

Bu arada yurtdışında ucuz falan değil bu yıllardır bir efsane olarak dolaşır ama öyle bir şey yok hatta daha da pahalı.

ben sana kurnazlık falan yapmadım önce 3350 teklif ettim sonrada 3300 teklif ettim fiyat teklifi yapmak suç değil zaten sana bir lafım zaten yok mesajları dikkatli takip et ben senin sattığın aleti takip ettiğim için bu konuya gözüm takıldı
bana ters gelen konu eğerki bu işin ticaretini yapıyorsan yapıyorsundur ihtiyacım var sıkıştım alet satıyorum diye duydu sömürüsü yapılmasın bu sitede bir çok arkadaş müzisyenlik ve müzik aletleriyle evine ekmek götürüyor ama açık sözlülük ve dürüst olmak lazım bu konuda