satılık pa55tr Çok temiz

Hayırlı satışlar. Kolay gelsin. Bence müzik market alıncaya kadar ihtiyacı olan alırsa daha iyi olur. İhtiyacı olanlar ilgilensin.

bekliyoruz müşteri bakalım:) alan için gercekten cok hayırlı olcak ve pişman olmucagı bir üründür.

emreyusuf özelden yazabılırsın forum kurallarına uygun bı msj degılse:)

emreyusuf özelden yazabılırsın forum kurallarına uygun bı msj degılse:)

yok sorun degil sadec sunu soyleyim su gune kadar en fazla tavsiye edilen alet senin elindeki pa55.tr pa800 lerde rem cok yakiyor dediler ve org calmayi ogrenmeden orgcu oldum gittim insallah bu hafta icinde orggum satilirsa bunu ben alabilirim ben istanbula uzak degilim ama pa80 satista su an satilirsa insallah bana nasip olur temiz bir pa55 alacam istersen msn den konusabiliriz mustafa_gulec@hotmail.com

kardeşim yanlış anlama ama dükkancı pa 55 i 1650 den imkanı yok almaz,,,,ben sizinle tl den konuştum galiba,,,,verirsen elimde nakit 1600 var zaten piyasası bu,vermesende canın sağolsun,,,hayırlı satışlar,,düşünürsen 0543 519 22 72

kardeşim yanlış anlama ama dükkancı pa 55 i 1650 den imkanı yok almaz,,,,ben sizinle tl den konuştum galiba,,,,verirsen elimde nakit 1600 var zaten piyasası bu,vermesende canın sağolsun,,,hayırlı satışlar,,düşünürsen 0543 519 22 72

1650 derim dedi aleti getirirsin gorurum dedı kesın ufakta olsa bıseyı cıkar dedı 50 tl ole kırparım dedi 1600 dedi yani.

biz baya konustuk sanırım sızle daha once 1700 e kadar verdınız sımdı 1600 e düşmüssünüz.

Moderatör tarafında düzenlendi: