satılık roland e40

Cevap: satılık roland e40

kardeş istanbul içi olması şartmı ya ben mersindeyim e 40 arıyorum bi yardımcı olun lütfen feyzixi@hotmail.com

değerli kardeşlerim syn counter ve hıko,düşüncelerinize saygılıyım ama,,

roland g600 batı ağırlıklı bir cihazdır ama a 300 tr ye göre çok kaliteli sesleri vardır artı g 600 64 polifoni a 300 tr yanılmıyorsam 16 mı 32 mi öyle bişey,,ama şunuda es geçmemek gerekir,,yamaha a 300 tr ise türkiye uyumlu tr müziğine hitab eden tr sesler bulunduran bi orgtur,,ses kalitesi ve çıkışı g 600e göre çok düşüktür,

bu arada tartışmayı fazla uzatmayın konu dağıtılmasın,,

hayırlı satışlar kardeşim,

arkadaşlar şunu unutmayalım ki en iyi enstrüman (bunlar org olabilir saz olabilir piyano olabilir) müzisyenin kendisine en iyi hitap edendir. demekki e40 arayan arkadaşta düşündü araştırdı ve sonunda kendine en iyi hitap edecek en faydalı olabilecek aletin e40 olduğuna karar verdi onun için en iyi alet e40 tır bence mesela ben bağlamacıyım exr46 or kullanıyorum fakat yine de şuana kadar en iyi modelleride kullandım ritimler beni tatmin etmiyor exr46 da öyle tabii hiçbir zaman canlı ritimlerin yerini tutmuyor varmı şöyle şıkır şıkır zili tefli darbukalı bir misket ritmi namık bülent gökçe ritmi ben orglarda bulamadım bulduklarım da beni tatmin etmedi neyseki fl stdyo imdadıma yetişiyor o aralardaki 1 saniyelik şıkır şıkır ankara ritimlerini yakalayıp uzatıyorum ve çoğu zaman onu kullanıyorum sazın arkasında ve arkadaşa hayırlı satışlar alanada hayırlı olur inşallah diyorum.

Arkadaşın E40 gümbürtüye gitmiş.. Yeni konu aç bence ,Hayırlı satışlar

peki öyle olsun..g600 de bir tane bile türk sesi yokken a300tr de bağlamadan zurnaya meye kadar yeterli sayıda türk ve arap sesi vardır..tekrar söylüyorum g600de bir tane bile türk sesi yoktur....cihazın tek kusuru fonksiyon eksikliğidir...

g600 un turk seslerini yazayım bende sana o zaman:
(seslerin hepsi e40 tan alınmıştır, g600/800 e konulmuştur)

kanoun
kanoun2
kanoun oct
kanoun&choir
oud
oud2
oudtremolo & w switch
oud & strings
mizmar
mizmar dual
mizmar oct
kawala