Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
hayırlı satışlar üstadımda bu aletin sıfırını zaten bu fiyata alıyorlar 2 el fazla değilmi
hayırlı satışlar üstadımda bu aletin sıfırını zaten bu fiyata alıyorlar 2 el fazla değilmi
Kusuruma bakmayın , bu konuda doluyum ; herkese selâmlar...
Tecrübelerin arttıkça milletin niye korg aldığını daha iyi anlamaya başlayacaksın...Bu yollardan ben de geçtim..
Siteyi incelerseniz benim markalarla işim olmadığını anlarsınız. Arkadaşım satıştaki problemlerden bahsettiği için buna istinaden cevap yazılmıştır. GW8 le en az elli demom yayınlandı çeşitli yerlerde...Bence bu sizin düşünceniz. Her marka için herkes farklı bir şey söyleyebilir, söylüyor da. Ben GW-8 alsam mı siye başlık açtım; yamaha al, korg al, mutlaka GW-8 al, vs. diye dolu yorum geldi. Herkese kendi kullandığı alet en iyi alet olarak görünüyor. Kimse kendi çocuğuna çirkin demez. Yani bence tecrübesi artan biri eninde sonunda Korg alacak diye bir şey yok.
Tecrübelerin arttıkça milletin niye korg aldığını daha iyi anlamaya başlayacaksın...Bu yollardan ben de geçtim..