Satılık Roland GW8

h-sinan54

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland GW-8, KORG PA500TR
Abilerim kardeşlerim evde hobi amaçlı kullandıgım Roland gw8 imi satıyorum...Tertemizdir ciziksiz pırıl pırıl cihaz satma sebebim daha profesyonel bi klavye almak Tekirdağdayım ocak 20 den itibaren sakaryada olacam hesabıma oara yattıktan sonra Türkiyenin her yerine kargolayabilirim...Kargosu alıcıya aittir.. FİYAT= 1500 TL Takas düşündüğüm klavyeler GEM WK8 SE ve Yamaha PSR9000 dir.

Cevap: Satılık Roland GW8

sinan, iyi satışlar. desene roland gw-8 dediğin tek dişi kalmış canavar olacağım böyle gidişle :) gw-8'ini satıp başka marka org alanlar çoğaldı ;)

sinan, iyi satışlar. Desene roland gw-8 dediğin tek dişi kalmış canavar olacağım böyle gidişle :) gw-8'ini satıp başka marka org alanlar çoğaldı ;)

kadir kardeş artık gw8 de bir efkarlı demo yaparsın:):d:):d

h.sinan54 hayırlı satış kardeş..

Abilerim kardeşlerim evde hobi amaçlı kullandıgım Roland gw8 imi satıyorum...Tertemizdir ciziksiz pırıl pırıl cihaz satma sebebim daha profesyonel bi klavye almak Tekirdağdayım ocak 20 den itibaren sakaryada olacam hesabıma oara yattıktan sonra Türkiyenin her yerine kargolayabilirim...Kargosu alıcıya aittir.. FİYAT= 1500 TL Takas düşündüğüm klavyeler GEM WK8 SE ve Yamaha PSR9000 dir.

Bahsettigin klavyeler gw 8den ustun fakat her 2 aletide kullamis biri olarak sana tavsiyem eski cihazlardan uzak dur.bir sabah kalkarsin sapasaglam cihazin swic i calismiyor ertesi gun tus basmiyor vs.hayatin tamircilikle gecer muzigi unutursun hele hele wk8.o cigaz yillarca sokak dugunlerinde kyllanilmistir temizi zor bulunur.

bahsettigin klavyeler gw 8den ustun fakat her 2 aletide kullamis biri olarak sana tavsiyem eski cihazlardan uzak dur.bir sabah kalkarsin sapasaglam cihazin swic i calismiyor ertesi gun tus basmiyor vs.hayatin tamircilikle gecer muzigi unutursun hele hele wk8.o cigaz yillarca sokak dugunlerinde kyllanilmistir temizi zor bulunur.

armoni kardeş haklı ama temizini bulursan kaçırma temiz wk8 hepsine bedeldir..olurda inşaallah alırsan elimdeki bütün setleri paylaşırım..bu arada fiyatlarıda 800tl kadar düştüğüde oluyor..ben derim sensen ol birebir görmeden org alma.....
Bu uğurda yolun açık olsun..

Teşekkürler daha önce wk6 kullandım ram sıkıntısı yüzünden sattım yoksa satılacak alet değildi çalmak çok zevk veriyordu tuşesi harikaydı sesler güzeldi...

sinan, iyi satışlar. desene roland gw-8 dediğin tek dişi kalmış canavar olacağım böyle gidişle :) gw-8'ini satıp başka marka org alanlar çoğaldı ;)

Yok kalmazsınız. Ben Allah'tan bir mani olmazsa, ikinci el temiz bir GW-8 bulduğum anda alacağım. =)

Bu arada hayırlı satışlar dilerim.

İlan günceldir arkadaşlar...

Güncel 1450 TL

Moderatör tarafında düzenlendi:

.
Hayırlı satışlarınız olsun,

Aslında ikinci bir klavye olarak düşüğündüğüm klavyeler arasında,

Ne varki maddi sıkıntılar.

Güncelleyelim...