Satılık roland gw8

• Konbuyu başlatan rt59rt59
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 4K
Cevap: Satılık roland gw8

yanlış anlamayın fiyat neden bu kadar yüksek ben bundan 4 ay önce gw 8 900 tl vermiştim

900 liraya roland gw-8 satılıyorsa bence bu işte bir iş vardır, neyse hayırlı satışlar, Roland gw-8 güzel bir org.

ben verdim 900 tlye 4 ay önce hatta ilanını burdan verdim aynı gün satıldı tufan 54 isimli arkadaş geldi aldı neden verilmesinki normal fiyatlar bence tabi ben verdim diye herkes bu fiyatlara vermek zorunda değil alan alır satan satar hayırlısı olsun

ben de 900 e satmıştım.sıfır gibiydi makina...alışamadığım için satıp pa80 almıştım...

Hayırlı satışlar olsun. Fiyat fena değil bence.. 900 TL den bahseden arkadaşlara göre pa 800 ün ikinci elinin 2300 tl olması gerekir herhalde :) ,, Gw8 in yenisi 2000 tl

hocam exr 40 la takas yaparsan anlaşabiliriz...hayırlı satışlar...

ben verdim 900 tlye 4 ay önce hatta ilanını burdan verdim aynı gün satıldı tufan 54 isimli arkadaş geldi aldı neden verilmesinki normal fiyatlar bence tabi ben verdim diye herkes bu fiyatlara vermek zorunda değil alan alır satan satar hayırlısı olsun

Hocam ben size müşteri buldum yolladım yanınıza,arkadaşım aldı gelen ben değildim çok uygun fiyata vermişsiniz gerçekten teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi: