satılık takaslık yamaha psr 9000

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: satılık takaslık yamaha psr 9000

güncel ilan...

Hayırlı satışlar.Güncelleyelim....

bu aletin üzerinde sample sesler yüklümüdür..bende gw8 i satmayı düşünüyordum...
alet hakkında biraz daha teknik bilgi verebilirmisiniz...zahmet olmazsa

bu aletin üzerinde sample sesler yüklümüdür..bende gw8 i satmayı düşünüyordum...
alet hakkında biraz daha teknik bilgi verebilirmisiniz...zahmet olmazsa

sample sesler tabiki yüklü internetetn araştırın aleti..hakan kardeşimin tanıdım videosunu izleyebilirsiniz aşağıdaki linkten..alette aynı sesler mevcuttur..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dZkjvfim82I]‪YAMAHA PSR 9000 TANITIM SESLER HK‬‏ - YouTube[/ame]

arkadaşlar lütfen ciddi alıcılar arasın..konunun başlığındada belirttim..sadece roland gw 8 aletiyle takas yada 1500 tl nakit..saçma sapan tekliflerde bulunuyor bazı arkadaşlar gitar pedalı vs gibi teklifler..gw 8 kızıma alıcam psr 9000 büyük olduğu için kullanamıyor bu yüzden..gw 8 küçük olduğu için.. kendim tyros 4 kullanıyorum..gw 8 harici bir alet takas lütfen teklif etmeyin..

güncel ilan....

güncel ilan.......

arkadaşım bende a 1000 var onu elden çıkarabilirsem düşünürüm senin 9000.ya da istersen a 1000 düşünürsen...

arkadaşlar bugün itibariyle site üyesi mehmet abimize satılmıştır alet sivasa gönderildi..ilginiz için teşekkür ederim.....ilanı kaldırabilirsiniz tşkler

selam kardeş eğer satmadıysan alıcıyım pa 60 ile takasta olabilir