Satılık Temiz Yamaha Or 700 v2 (1900 TL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Satılık Temiz Yamaha Or 700 v2 (1900 TL)

tamam kusura bakmayın.yanlış anlatmışım o halde demek istediğimi...hayırlısı olsun diyorum ben de.eğer benle de anlaşırsa yine hayırlısını isterim.teşekkürler.

Eyvallah hocam anlayışınız için teşekkür ederim inşallah dilediğiniz gibi olur.

Arkadaşlar,inanın ki bu tartışmalar yüzünden çok üzüldüm.Tabiiki klavye iyi fakat ben alışamadım pratik ve kullanışlı bir cihaz alışamadım ondan satıyorum yüksek fiyata satmak isterim herkes ister,benim amacım çabuk satıp üstüne biraz koyup başka org almak o da acil ihtiyacım var.İşlerim aksıyor.Sıfırı 2600 tl ye satılan cihazın 2.el fiyatının 1900 düşünülmeside gayet normaldır.Ben belki 1000 tl diyeceğim bu orgun satışını ve değeri etkileyebilir mi sizce?Lütfen anlayış gösterelim.

Bu arada takas düşünmüyorum.Nakit olarak 1900 tl'dir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ya şimdi bu üyenin yerinde siz olun yani satan kişi siz olun ben geleyim , fiyat daha da düşer,yamaha da iş yok ilgilenilmiyo diyeyim sizin istediğiniz fiyatı verecek olan 2 -3 müşterinizi kaçırayım hoşunuza gider mi yanlış olan budur işte.

Amacım ne bu orgu kötülemek ne de memnun değilim meselesi,şimdi 2.250 tl diyeceğim satılır ama geç satılacak.İşlerim aksayacak.

ben de yamaha v2 kullanıcısıyım, sitede aleti satılık kategorisine koydum.fiyatta 2..000 TL yazdım.Gerçekten işlenmeye elverişli olup ta işlenemeyen nevale sııkıntısı çekilen bi alet satılmasındaki en büyük etken bu.8 yıl korg kullandım baştan yamahayı yadırgadım ama alışınca şimdi bazen acaba satmasam mı diyorum.pa 800 düşündüğümden satma kararı aldım yamaha ne abartılacak kadar kötü ne de çok iyi bir alet.tam fiyatıyla örtüşüyor.ama neden 80lerden daha ucuza gidiyor anlamış değilim saygılar .. .

Arkadaşlar,inanın ki bu tartışmalar yüzünden çok üzüldüm.Tabiiki klavye iyi fakat ben alışamadım pratik ve kullanışlı bir cihaz alışamadım ondan satıyorum yüksek fiyata satmak isterim herkes ister,benim amacım çabuk satıp üstüne biraz koyup başka org almak o da acil ihtiyacım var.İşlerim aksıyor.Sıfırı 2600 tl ye satılan cihazın 2.el fiyatının 1900 düşünülmeside gayet normaldır.Ben belki 1000 tl diyeceğim bu orgun satışını ve değeri etkileyebilir mi sizce?Lütfen anlayış gösterelim.

Bu arada takas düşünmüyorum.Nakit olarak 1900 tl'dir.

hmm anladım hayırlısı olsun usta.yaşanan tartışma için de kusura bakma.sadece birbirimizi yanlış anlamışız o kadar...bu alet hemen satılır usta bu fiyata ben olsam kaçırmazdım.hayırlısı olsun...

ilan güncel

güncel ilan

Güncel ilan.Alet sahne yüzü görmedi,Kutusunda olduğu gibi verilecektir.

güncel ilandır

ilan güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...