satilik tyros 2 makul fiyat

• Konbuyu başlatan burhan38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 31
  • Görünümler : 8K
Cevap: satilik tyros 2 makul fiyat

tskler murat napalim bi nabiz yokladik facen kapali yoksun heral

pu hahaaa koparttın benı burhan abımm :)

nabiz yokluyom ilhan ben yamahadan vaz gecersem beni yamahaci bilenler nasil karsilar diye ama kamu oyu arasdirmasi iyi gidiyor bazi arizalar cikiyoda eh idare etcek netcen garik hehehe

levent sorun yukseltmek degil hemen alirimda set yoksa t4 alcam niyetim ama set den dolayi sen yapiyodun hakan hk yapiyodu sen akillilik ettin satttin t4 hehehehe hakanda vaz gecmis heral emoda vermiyo salimle batuhda olmasa olduk valla ben tyrosdan baska ucak almam valla sanada tavsiye ederim heheheh

abi ben yaptım kimselerdede yok şuan tamamen kendim yaptığım bana göre alt yapılar durum kitleri müthiş olan 20 tane sağlam ritimim var inanın süper sette yaparım alete ama zaman yok abi 2 iş birden yapıyorum gece restorand gündüz tabela reklam zaman olsa neler yapıcam belli değil inşallah oda olacak sevgiler abi

Burhan abi senin el yeteneğin eyi bi tabela hazırla bütün org markalarının resmini yapıştır.bu sitdde marka fanatikliği yapmak yasaktır.kurallara uymayana para cezası vardır enaltada yaşasın fenerbahçe yaz

heheh yaparimda en boyuk gaseri yazarim ali ben istanbul takimlarindan gicik oluyom anadolu tarafdariyim heheheh

alet fransa metz de bir gaseriliye satilmisdir hayirli olsun heheheheh