satılık tyros2

• Konbuyu başlatan kadir006
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 61
  • Görünümler : 10K
Cevap: satılık tyros2

güncel arkadaşlar

Hem güncelleyeyim hemde sorayım ;
Kadir aleti neden satıyorsun ?

frden slmlar hayirli satislar valla isine karismak gibi degilde madem alcan imkanin varsa t4 al t3 alcana ama tabi karar senin su set olayi olmasa t4 ben 1 ay once almisdim gercek dehset bir alet oyuzden ben t2 satip t3 almam sahsen t4 okey arada baya bir fark var t3 ile ama yinede t3 kotu anlaminda degil insallah bulursun uygun fiyatli t3

tyross4 de sampler rem takılması gerekiyor ayrıyetten hafızada tutmak için 250 € civarında bide fiyat baya bahalı aslında imkanım var ama alınca bayağı zarar edeceğim bu yüzden daha sonra tyros2 de hiçbir sorunum yok sadece biraz geç açılıyor alet yoksa satılacak alet değil

or700 v2 ile takas edermisin aleti

tyross4 de sampler rem takılması gerekiyor ayrıyetten hafızada tutmak için 250 € civarında bide fiyat baya bahalı aslında imkanım var ama alınca bayağı zarar edeceğim bu yüzden daha sonra tyros2 de hiçbir sorunum yok sadece biraz geç açılıyor alet yoksa satılacak alet değil
valla tr bilmem ama burda her sey icinde satiliyor tyrosdan memnunsan bence hicde satma gec acildigindan sikayetciysen kullanmadigin fazla sesleri sil ben oyle yapiyorum 4 dakkada aciliyor asa yukari 100 mb yetiyor ama senin kullandigin sesleri bilemicem artik

or700 v2 yi nakit alacak arkadaşım var tyros ı nakit kaça verirsin bide v2 ritimlerini kullanılıyomu bu tyros da...