satılık veya takaslı ketron sx 3000

• Konbuyu başlatan kibar06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 5K
Cevap: satılık veya takaslı ketron sx 3000

pa500 tr ile takas düşünürmüsünüz?faturalı, garantili...çok çok temiz alet.ara görüşelim 05067870443

geçenlerde pırıl pırıl sx3000 1,900 tl ye satıldı..ben tüneldeki bir kaç müzik evini aradım elimde sx3000 var satmayı düşünüyorum filan dedim..çoğu sx3000 e yanaşmadılar bile..fiat verenlerde 1,100 tl civarında bir rakam belirttiler..eğer 1900 tl ye satmayı düşünürseniz alabilirim..
saygılar

klavye satıldı tşkl ama o kadarda değil o fiyatı zaten park müziğin yanındaki verdi 2400 e satıldı o tünel müziğinde ALLAH belasını versin

o kadardadeğil yakarım gene vermezdim ama satıldı 2450 ye genede tşkl

sx3000 her zaman parasını eder kalitesini bilenler alır evet 1900 e satılan bende gördüm ama hurdaları gidiyor o fiyata ve yüzüne bakılmayacak alet ben şahsen hurdaya birlira bile vermem arkadaş sıfır gibi temiz diyordu hayırlı olsun

22 yıllık müzisyenim en klas marka ve modelleride kullandım Sx 3000 çok başka güzel Türk müiği için tek geçerim Hatta batı müziği içinde oldukça iyi bence arkadaşlar...Selam ve saygılarımla...

fuat bey ben size katılmıorum siz belki ritim yazıor sahne alıor olabilirsiniz hatta aranjor bile olabilirsiniz ama baskalarıyla paylasmadıktan sonra ........
selam saygı bizden efendim

Saygıder Arenjemix arkadaşım..Sizden iyi olmasın İstanbul da yaşayan insan olarak müzisyen olarak çok takdir ettiğim bir kardeşimin yardımı ve önerileri olmasa bu kanaat e varamazdım bende,Ama onun sayesinde sevdim ketron sx 3000 i O arkadaşımın her türlü desteği sayesinde sürekli org değiştirmekten aradığımı bulamamaktan kurtuldum ben Selam ve saygılarımla efendim...

Saygıder Arenjemix arkadaşım..Sizden iyi olmasın İstanbul da yaşayan insan olarak müzisyen olarak çok takdir ettiğim bir kardeşimin yardımı ve önerileri olmasa bu kanaat e varamazdım bende,Ama onun sayesinde sevdim ketron sx 3000 i O arkadaşımın her türlü desteği sayesinde sürekli org değiştirmekten aradığımı bulamamaktan kurtuldum ben Selam ve saygılarımla efendim...

bende sx3000 den önce devamlı org değiştirme ihtiyacı hissediyordum fakat şu anda çok memnunum fakat her arkadaşın düşüncesine saygı duyarım fakat bazı arkadaşlar bu aleti görmeden bilmeden yorum yapıyor hatta başka aletler hakkındada bu yanlış unutmayınki kendi kullandığınız alet dışındada dışarıda koca bir org dünyası var yorum yapmanız için bahsi geçen orgları kullanmış olmanız gerekir iki org kıyaslaması yapılırken yorum yapan bazı arkadaşlar sadece birini kullanmış diğerini bilmiyor neye göre kıyaslama yapıyor anlamıyorum

bu aleti bu markayı hiç kullanmadım kullananlarda menüsünün zor olduğunu söylüyor resimlerde gördüğüm kadarıylada tempo data tekeri yok bu aletin doğrumu acaba?sample özelliği varmı?varsa kaç mb remleri var.bilgilendirirmisiniz