• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

satılık yamaha a1000tr v2 plus ile takas düşünülür.

Cevap: satılık yamaha a1000tr v2 plus ile takas düşünülür.

vay bee demek döndün askerden abicim :) hatırlarsan askere giderken de yazmıştın siteye iyi dileklerimizi iletmiştik biz de sana :) zaman ne çabuk geçiyor... tekrardan gözün aydın abicim... malum zaman hızla geçiyor artık bizim de orgu değiştirme zamanımız geldi geçiyo :) abicim ben sana güveniyorum o yüzden orgla ilgili hiçbir soru sormıcam... sadece bana kardeşin olarak olur fiyatını söyle... hazırda birikimim yok o yüzden benim a300TR'yi satcam. Kalanını da kredi kartından taksitli çekme imkanımız varsa o şekilde tamamlamayı düşünüyorum?

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.fiyat konusuna gelince 1400 le satışa çıkardım aleti
sonra 1300 e çektim.bundan daha aşağısı bir fiyat açıkçası benide üzer çünkü 0 aldığım ve zamanında çok para vererek aldığım bi alet.ayrıca kendim editlediğim ve çok emek verdiğim piyasada bulunmayacak çalışmalarım var alette kısacası emeğim çok e o yüzden bu emekleri harcamamak için bi üst modelini almaya kararlıyım.sitede bir çook ilan var fakat bu ilandaki klavyeler 2.sahibimi klavyenin ona şüpe var.resimdeki herşeyi ile aleti vericem bu yüzden fiyatta benden daha başka bi iyilik beklemeyin lütfen.peşin alıcısını bulur bulmaz aleti vericem alanın pişman olmayacağı bi alet sadece bunu söyleyebilirim.

güncellllllllllllll..............

kardesım ben v2 plus ı 2300 tl ye sattım ama sunu bıl bu laetı a 1000 tr yı bu fıyata satamazsssınnnnn sana kolay gelsın

satıldı....ilginiz için teşekkürler.alanada satanada hayırlı olsun elveda a1000tr hoşgeldin pa 800...:)

.
Hayırlı olsun... Satış ve Alış klavyeleriniz... Pa800 fiyat ?

3700 e aldım 1 yıl garantisi duruyor ve 0 gibi hiç bir ufak çizik dahi yok.darısı başınıza...