Satilik yamaha or700 v1+bedava kargo

• Konbuyu başlatan armoni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Satilik yamaha or700 v1+bedava kargo

Ben 1700e arıyorum derken batuh çok beklersin eskide kaldı demişti demekki piyasası yerlerde sürünür oldu orgun.Neyse hayırlı satışlar.

Fiyatı oldukça makul. Uygun fiyata iyi bir klavye sahibi olmak isteyen kaçırmasın bence.

Ben 1700e arıyorum derken batuh çok beklersin eskide kaldı demişti demekki piyasası yerlerde sürünür oldu orgun.Neyse hayırlı satışlar.
piyasasının yerlerde sürünmesi gibi bir şey degil.ihtiyaç meselesi.birde benim kanaatimce piyasası 1650-1750 arası oldugu kanaatine vardım.bu fiattan daha ucuz or700 bulunabileceginide pek sanmıyorum ihtiyacı olana kaçırılmayacak fiat.

iyi bir fiyat armoni kardeş satılır merak etme, hayırlısı olsun güncel ilann.

Bu işin Türkçe'si piyasa öldürmek.Herneyse arkadaşlar kaçırmayın derim daha ucuza bulamazsınız uygun fiyat.

ilan güncel

Bu işin Türkçe'si piyasa öldürmek.Herneyse arkadaşlar kaçırmayın derim daha ucuza bulamazsınız uygun fiyat.

Sevgili aradaşım, böyle yazarak insanları kırmamanız gerekir. İnsanlar ihtiyacı doğrultusunda, istediği fiyata satabilirler. 2500 TL' ye V2 alınabiliyorsa, bu fiyatlara ikinci el bir V1 de gayet uygun. Aradaşımız ihtiyacı ölçüsünde, daha çabuk satılsın diye, 50-100 lira daha ucuza verebilir. Buna piyasa düşürme filan demeyin lütfen. Geçen sene bu sitedeki bir arkadaş aynı fiyattan satamadı ve 1600' e bayiliğe vermişti. Sonuç olarak satan insan istediği fiyata satabilir çünkü herkesin bir hesabı vardır. Bence çok uygun bir fiyat ve ihtiyacı olanlar da kaçırmasın. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur.

ruhi hocam her konuya objektif yaklaşımınız size karşı sevgi ve saygımı(her ne kadar yüzyüze tanışmış olmasakta)yüzlerce kez artırıyor.yorumunuz için çok teşekkürler.insanlar 2.el v2 ye 2000 tl isterken benim v1 e 2000 tl veya üzeri fiat çekmem mantıksız olur.ihtiyacı olan alsın.illada sen ucuz veriyorsun piyasayı öldürüyorsun diyen varsa o kişiye satayım piyasa canlansın o zaman.

ilan güncel arkadaşlar.1650 tl ye türkiyenin her yerine bedava kargo ile yollarım cihaz 10 numara.isteyene sahibinden.com veya gittigidiyor.com sitesinden güvenli e ticaret yöntemi ile satış yaparım ama o zaman sitenin aldıgı komisyon fiata yansır

cihazı v2 ye çevirdim memnunum satış iptal olmustur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...