• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Satilik yamaha or700tr v1(full setli)

hocam öldüm fiyatına vermişsiniz.o fiyata a1000tr vermiyolar.kaldıki or700tr alcan.ama bu işten anlamayan insan çok.alıyolar 2700 3000 tl civarına.kullanmasını bilmiyolar.ondan sonra bi hevestir hemen satmaya kalkıyolar ucuz ucuz.tabiki or700ün piyasasını bu insanlar oluşturuyo.bizim türk insanı işte ne diceksin.valla bende kuru mal yok hocam.kuru fiyata verilecek.benim or700ün bi eşini piyasada bulamassın.dicem bu.

ilan günceldir.

hayırlı satışlar hocam ınsallah tez zamanda satarsın burhan abı tyros verem dıyo hıc duunme al derım ısıne gelıyorsa hehehe

ilan günceldir.piyanist19 kardeş.şimdilik birşey almayı düşünmüyom.bu işi bırakmak niyetindeyim.satarsam eğer.okul masraflarına kullanacam parayı.

ilan günceldir.

Aman hocam değerinden aşaği satma satamazsan bile dursun.ben o darbeyi yedim şimdi bide v2 alacağim bu piyasanin berbat yönleri bu işte

hocam bu piyasanın allah belasını versin deyim.ben birşey demiyom.ne yapacağı belli olmuyo.yok dikkatli olmaya özen gösteriyom.fiyatı ederi ne ise onu istiyom zaten.alan alır almayan da kendi bilir.ben bu işi ztaen bırakıyom.satma sebebimde zaten o.bu piyasadan kurtulmak niyetim.

Değerinden aşaği müşteri çikmazsa da dursun koy evine bi köşe ye.neden hep zarar ediyoruz yamaha bunu haketmiyor.sirf böyle bi sorun yaşamamak için illaki korg mu kullanalim

illaki korg kullanmak gerekiyo üstad.özelliklede korg pa80.inan kaç yıldır kendinden birşey kaybetmiyo alet.peynir ekmek gibi gidiyo.

işte bende pa80 ile or700 ü takasa girmiştim ama sırf satarken bu kadar çok zarara gireceğimi bilseydim en başında takasa girmezdim ama yamahadan vazgeçemiyoruz işte.alacan bir tane tyros 3 ,beş sene kullanacaksın ama o kadar da zengin olamadık ne yazıkki:))))))))))))))))yamaha sağolsun sound ton sağolsun