• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Sendur İntro - Korg Pa800 ve Pa500tr

Piyanist Ahmet

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
18 Nis 2019
Mesajlar
127
Tepkime puanı
98
Puanları
0
Konum
BURSA
Web sitesi
www.youtube.com
Enst.
Korg PA80 & PA800 & PA500TR, Roland E-40 & E-70

#sendurintro, #umutaçıkgöz, #korgpa800, #korgpa500tr, #orgunsolotürkü, #karesiliahmet, #ahmetözdaş

SENDUR INTRO - KORG PA800 & KORG PA500TR - ORGUN SOLOTÜRK'Ü KARESİLİ AHMET'TEN - CANLI PERFORMANS

UMUT AÇIKGÖZ'DEN SONRA ÇİFT KLAVYEDE TÜRKİYEDEKİ TEK PERFORMANS

İzleyen herkese merhabalar, Öncelikle şunu ifade etmek isterim. Kendimi kesinlikle UMUT AÇIKGÖZ üstat ile kıyaslamıyorum. Kendisi ÇİFT KLAVYEDE örnek aldığım üstatlardan biridir. Zaten O'nun performansını sergilemek imkansız gibi birşey. Ben bu parçada O'nu örnek alarak bu çalışmayı hazırladım. İzlerse eğer O'na da buradan saygılarımı sunarım.

İyi seyirler dilerim. Abone olup kanalıma destek olursanız sevinirim. Saygılar.

Klavyeler: KORG PA800 & KORG PA500TR

Ritim: 4/4 ORYANTAL ritimlerle çalınabilir.

NOT: Başlığı ilk ROLAND E-70 ile yaptığım çalışma için açmıştım. O çalışmadaki ses kalitesinin düşük olması sebebi ile o çalışmayı kanalımdan sildim. Yerine daha kaliteli yaptığım bu çalışmayı eklemiş oluyorum. Eski yorumlar Roland E-70 ile ilgilidir.

1.jpg
 
Son düzenleme:
Kıymetli üstadım ben org çalmaya roland e 40 ile başladım.Hiç e 70 çalmadım doğrusu merak ettiğim bir cihaz .Klavye çalışınız muazzam son bir fincan kahvedeki ritim geçişleriniz çok iyi olmuş Youtubeden izledim. Ne olursa olsun roland çok güzel tınlıyor bence .siz de iyi çalıyorsunuz çalışmaşarınızda başarılar dilerim müzikle kalınız...
 
Kıymetli üstadım ben org çalmaya roland e 40 ile başladım.Hiç e 70 çalmadım doğrusu merak ettiğim bir cihaz .Klavye çalışınız muazzam son bir fincan kahvedeki ritim geçişleriniz çok iyi olmuş Youtubeden izledim. Ne olursa olsun roland çok güzel tınlıyor bence .siz de iyi çalıyorsunuz çalışmaşarınızda başarılar dilerim müzikle kalınız...
Hocam sizin de yüreğinize ve elinize sağlık çok samimi güzel bir yorum yazmışsınız. Teşekkür ederim. Ben şu an meslek olarak yapmıyorum ama kendi çapımda çalabildiğim parçaları en iyi şekilde çalıp, video kayıtları yaparak ölümsüzleştirmeye çalışıyorum. Hem aileme hem de müzik severlere kalıcı bir miras olsun niyetindeyim. Müzik güzel bir uğraş. Müzik yeteneği de Allah vergisi. Kimine ses kimine çalma yeteneği veriyor Allah. Bazılarına ikisini birden, bazılarına hiç vermiyor, başka şekilde yetenek nasip ediyor. Ben de ses yok. Çalma konusunda çok şükür birşeyler yapabiliyorum.
Bu arada ben de E-40 da var. Onu da çok severim. Onda yorumlamayı en çok sevdiğim parça İbrahim Tatlıses At Gitsin. Youtube kanalımda var. Linki:
Onu da izlemenizi tavsiye ederim. Yakın zamanda KORG PA500TR aldım. Bir süre sonra onunla yaptığım kayıtları da yayınlamaya başlayacağım. Daha yeni bir orga geçtim ama elimdeki rolandları da tutacağım. Hepsinin ayrı bir yeri var bende. Yer kaplamaları biraz sorun ama sağlık olsun. Allah daha uzun yıllar çalabilmeyi ve çok sayıda kayıt yapabilmeyi nasip eder inşallah. Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Sendur İntro çalışmamı güncelledim. Önceki başlığı E-70 ile açmıştım. O çalışmayı kayıt kalitesinin düşüklüğü sebebi ile sildim. Çift klavye ile daha ileri seviye bir performans çalışması ile güncellemiş oldum. İyi seyirler dilerim. Saygılar.
 
Teşekkür ederim Timur abim. Bu çalışma 6 dakikalık bir video ama 3 saat uğraştım. Senkronize geçişler, trafiği yönetme hakikaten çok zor. Bir daha yap desen aynısını zar zor yaparım. Umut Açıkgöz çift el koordinasyonunda, trafiği yönettiği yetmiyor bir de söylüyor. Yani ben bu çalışmada o çalarken ne hissediyor diye hissetmek istedim. O'nun gibi çalmak imkansız gibi birşey. Ben ne kadar yaklaşabilirsem diye denedim ama yok, fena yani... :)
 

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst