• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

set budurr bence

• Konbuyu başlatan can
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görülen : 7K
Cevap: set budurr bence

lütfen linki yenilermisiniz indiremedik..

çok kötu boşuna uğraşmayın arkadaslar oyle baslıklara aldanmayın......

arkadaş can,eline sağlık.ama inmiyor.başka bir link yapsan vede setin içeriğini yazsan.şimdiden taşekür ederim.

Az once denedim. önermiyorum. bildiginiz roman set ama ritimlerde balance ayarı hic mi hic yok. kimisi kulagını patlatacakken kimisinde ses yok filan. Zaten piyasada olan ritimler bunlar. Paylaşım şevkini kırmak istemem kimsenin ama insanlarında zamanı degerli. İndiremeyen arkadaşlar vaktinizi öldürmeyin.

indirmeye değmez arkadaşlar saund ayarları berbat olan ritim sesler

arkdaşlar setinn içerisinde herşey mevcutt bütünn herşey piyasada şuan hakan usb volkan falann hepsinin kitlerii mevcutt bizde para geçmiyooo duanızz yeterlii yüklemenizii mutlaka tavsiye ederimmm sette virüss falann eksikk kitt falann hiç birşey yokk herşeyy fullll

seti yukleyip denedim. içinde güzel roman ritimleri mevcut. roman tabanlı bir set. ama sette eksikler mevcut. romandan baska nevale yok:)

63.22 mb yazıyor ama 101 mb doğrumu

eskı setlerım bunlar benım sound kötu gelıo yenıleride bi kaç kişi yuzunden paylaşmıyorum k.bakmayın arkadaşlar ( bigalı hako )

Eline sağlık